PRACOWNICY Z AZJI

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

3 sierpnia 2008, 22:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli Wasza Firma ma kłopoty z zatrudnieniem pracowników do prac budowlanych i innych to nasza agencja jest alternatywą dla tego problemu. Zajmujemy się pozyskiwaniem pracowników z Azji dla Polskich pracodawców zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganymi kwalifikacjami na korzystnych warunkach.
W razie zainteresowania naszą ofertą prosimy o kontakt e-mail po którym skontaktujemy się z Państwem.

Pozdrawiam Kowalewska
Agencja Pośrednictwa Pracy
Azja Partener Natalia Kowalewska
85-162 Bydgoszcz ul. Serbska 10
NIP 9532492936
Nr licencji 4906/1a

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2008, 04:02

Są tacy, co mają kwalifikacje? Dobre! :)
Właśnie wróciłem z budowy, gdzie sknocili skośnoocy dokumentnie tarasy! Przeżyłem szok!
Do robót porządkowych, to zgoda.

Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2010, 15:00

Jestem wręcz zdegustowana Pana wypowiedzią. Jak można tak generalizować i obrażać? Nie każdy Japończyk "knoci", tak samo jak i nie każdy Polak jest pije podczas pracy i jest złodziejem! Jeżeli chodzi o samą pracę, Azjaci posiadają o wiele większą kulturę pracy o organizacji niż Polacy. Niech pan się zastanowi zanim wyda na kogoś wyrok!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2010, 19:20

Jaki wyrok? Piszę o braku kwalifikacji budowlanych. Nie oznacza, że polscy wykonawcy je mają. Także spotykam w wielu - zbyt wielu - miejscach budowy sknocone własnie przez niefachowe wykonawstwo.
Jednakże, nie spotkałem pracowników z krajów azjatyckich posiadających kwalifikacje a pracujących w Polsce. Nie ma powodów do obrazy.

Pozdrawiam,

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 340 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 523 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >