PRZESTRZEGAM przed firma TECHNOBUD w Łomiankach (Warszawa)

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

20 kwietnia 2008, 23:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym PRZESTRZEC przed firmą Technobud w Łomiankach!!!

Podczas zakupów pracownicy są bardzo mili lecz po podpisaniu umowy sytuacja się zmienia. Zaczęło się od nieprawidłowego dobrania drzwi do otworu (mimo ze przed zakupem mierzyli wszystko). Monterzy wymyśl ze skują kawałek i dzieki temu miałem ścianę do naprawy (gips + malowanie). Kolejnym dowodem profesjonalizmu było zakładanie klamek. Po skończonej pracy klucz do drzwi wchodził tylko z jednej strony. Dodatkowo jedna para drzwi jest krzywo założona (drzwi same sie przymykają) mimo ze ściana jest idealnie prosta.

Ściągnięcie kogoś do poprawy usterek jest poprostu niemożliwe. Umawiałem sie wielokrotnie i oczywiście nikt nie przyjeżdżał na umówione spotkania nawet mnie nie powiadamiając. Dodzwonienie sie do pani która mnie obsługiwała graniczyło z cudem. Trwało to 2 miesiące. Doczekałem sie ekipy dopiero po tym jak pojechałem do siedziby firmy, złożyłem pisemną reklamacje i zagroziłem UOKiK. Miałem tez zastrzeżenia do jakości drzwi (mi wyglądają na wybrakowane) lecz reakcji na to nigdy sie nie doczekałem i sam sobie podarowałem bo nie mam cierpliwości do ZŁODZIEJSTWA!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 657

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >