Jakiś czas temu zamawiałem plandekę namiotową od firmy www.parys-wroclaw.pl Produkują świetne plandeki do namiotów, magazynów i ciężarówek. Jeżeli porządnej firmy, która zrobi dla was solidną plandekę to polecam wam ich.
Gość: tornit praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomi91 praktykant |
mamy firmę transportową i czesto musimy wymieniać plandeki. Tu http://erka.gdansk.pl/ mamy zaufanych fachowców którzy szybko i w dobrej cenie wykonują takie plandeki. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jamesson praktykant |
Jeżeli potrzebujecie plandek na namioty to mogę wam polecić firmę www.auto-plandek.pl, która wytwarzaniem takich plandek się zajmuje. Mają solidne produkty i bardzo korzystne ceny, więc warto przyjrzeć się ich ofercie. |
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
Polecam namioty od www.konke.pl. Sa rewelacyjne pod względem jakości, jak i ceny. Kupujemy od tej firmy od dawna, nigdy nie zawiedliśmy się na ich usługach jak i produktach. |
| |
Gość: miki8999 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: cikolim praktykant |
Przy produkcji namiotów na pewno będą potrzebne odpowiednie elementy mocujące, które będą składały całą konstrukcję namiotową. Wytwarzanie elementów mocujących zajmuje się firma www.mocujemy.pl Ich produkty znajdują szerokie zastosowanie. |
| |
Gość: lirman praktykant |
Jeżeli zdecydowaliście się na wynajem namiotu na imprezę plenerową to mogę wam jeszcze polecić firmę www.gastro4rent.pl Od nich możecie wynająć stoły, krzesła i inne niezbędne rzeczy, które są potrzebne na imprezie plenerowej. |
| |
offline Ela78 majster
|
A czy ktoś może kupował używane hale namiotowe w tej firmie http://www.namiotyhalowe.pl/sprzedaz/namioty- uzywane ? Od jakiegoś czasu rozglądam się za takimi namiotami, bo jednak nasz magazyn jest już za mały i nie mamy gdzie przechowywać wszystkiego. Myślicie że taka opcja kupienia używanego będzie najlepsza ? Jakie macie zdanie na ten temat ? |
| |
Gość: cathyji2 praktykant |
|
| |
Gość: emi990 praktykant |
Polecam www.konke.pl, dla mnie to było dobre rozwiązanie również na imprezy okolicznościowe, bo mają rewelacyjne namioty w przystępnych cenach. Warto zajrzeć na stronę. |
|