Panele podłogowe na schodach ??

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

3 listopada 2011, 12:13

Zgadzam sie: good 0 bad

polecam renowacje schodów systemem HAFA. Zajmuje sie dystrybucja i montazem tego systemu. Nakladki HAFA doskonale sprawdzaja sie zarowno na schodach drewnianych jak i betonowych czy kamiennych. a do tego 12 lat gwarancji na scieranie powierzchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 maja 2012, 18:55

Witam mam pytanie czym można odnowić schody drewniane w klatce schodowej po których codzi sie w butach zeby to było tanio i szybko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2013, 11:59

Można, ale czy ma to sens? Nie lepiej po prostu je zmienić na nowe, solidne schody? Tylko z drugiej strony zastanówcie się czy sens mają takie schody w przypadku, gdy się po nich normalnie w butach.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 19:16

ale piekne schody!!! rewelacja! chcialabym takie.

ale jestem alergikiem i szukam drewna ktore nie uczula..
thermo drewno po wysokiej obrobce temperatury ponoc nie uczula... ma ktos takie panele?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2013, 15:16

a mam pytanie do Was czy ma ktos z Was ulozone deski tarasowe firmy Thermory? bo wiem, ze to zagraniczna firma i szukam w Polsce..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2013, 10:33

Nigdy mnie nie przekonacie - wystarczy popatrzyć na pokazane projekty schodów. Pokażecie coś bardziej atrakcyjnego z panelami podłogowymi?

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2015, 13:16

Być może bardziej atrakcyjne projekty będą w stanie wykonać specjaliści obsługujący zlecenia w dziale - Panele, parkiety, listy.

Zachęcamy do składania zapytań.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2015, 09:42

A nie lepiej będzie zastosować drewno ? albo kamień ? Jeżeli nie macie możliwości zrobienia schodów od nowa to te materiały na pewno będą lepsze niż panele :)
Trwalsze i lepiej się prezentują :) A jeżeli planujecie budowę schodów to przeglądajcie realizacje :) Wrzucam parę może jakaś was zainteresuje ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2015, 20:36

Hmmm widze duzo granitu. Chyab troszkę za bogato jak do zwykłego domku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2015, 10:27

To prawda,jak dla mnie jest to zbyt "sterylne" i zamiast granitu wolę drewno tak jak na pierwszym zdjęciu. Wówczas całość prezentuje się po prostu tradycyjnie i solidnie,a przy tym ładnie. Do tego wystarczy dobrać kilka fajnych opraw,podświetlenia schodów i efekt mamy gwarantowany,.

www.OprawySchodowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Schody spiralne Liczba postów: 150 Grupa: Schody i ba... Schody spiralne tylko w przypadku małej ilości miejsca. Nie wyobrażam sobie wchodzić po takim czymś z jakimś urazem czy chociażby meblami.
  • Nowoczesne schody spiralne Liczba postów: 74 Grupa: Schody i ba... Myślę, że to rozwiązanie powinno zrobić różnicę - https://schodyprudlik.com.pl/site/galeri a Sami oceńcie, czy to Wasze klimaty. Moim zdaniem największe wrażenie...
  • schody drewniane Liczba postów: 171 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
  • schody przemysłowe Liczba postów: 174 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 70 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 631

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >