Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
Gość: Tomisław6763 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: krystal27 praktykant |
Osobiście nie jestem wielką fanką parkietu jako takiego, wolę deski podłogowe, zwłaszcza takie z drewna egzotycznego :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: klaraaa praktykant |
Zdecydowanie parkiet, nie ma się nad czym zastanawiać. My wybraliśmy parkiet + lakierowanie. Zależało nam naturalnym efekcie i za radą Wykonawcy wybraliśmy poliuretanowy lakier wodny zawierający filtr UV. Jeśli chodzi o lakierowanie podłóg Warszawa i w ogóle wszystkie prace związane z podłogami drewnianymi, to mogę polecić świetną ekipę z Kliniki Parkietu :) |
| |
Gość: sss2 praktykant |
Ja z kolei postawiłem wszystko na jedną kartę i kupiłem podłogę winylową Contesse od www.hoton.pl . Ajjj, gdybym tylko mógł to bym z niej jadł... :) Cudowna, wysokiej jakości i jak pięknie się prezentuje. W ogole bonusowo do tego modelu otrzymalem listwe polimerowa lpc23 w kolorze bialym. |
| |
offline kozakantek majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Marchewa inżynier
|
Dla mnie wybór jest prosty tzn stawiam na drewnianą podłogę, która posłuży mi długie lata, a później można będzie dokonać jej renowacji i będzie jak nowa. Właśnie w trakcie remontu u moich rodziców cyklinowaliśmy parkiet, malowaliśmy go i dobieraliśmy do niego białą listwę przypodłogową. Listwę wysoką, klasyczną bez żadnych zdobień kupowałam bezpośrednio u producenta w Drew Lux. Ekspresowa dostawa pozwoliła nam na szybkie zakończenie remontu podłogi. Podłoga wyszła bardzo przepięknie, zyskała nowoczesny wygląd. Nikt nie wieży, że to wciąż ta sama podłoga. |
| |
offline mizzzik kierownik
|
Może być na przykład jakoś fajnie zrobiona podłoga bielona, np. jesion parkiet z http://vipparkiet.pl/ takie podłogi zdecydowanie mają swój urok, no i plus że wszystko do nich można dopasować. |
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
Gość: Marbi praktykant |
|
| |
offline eMojePodlogi.pl majster
|
To czy zdecydujemy się na parkiet czy panele, zależy moim
zdaniem od naszego budżetu. parkiet z drewna naturalnego