Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline worktravel doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
to ja nie wiem? :D ktos chce zrobic sobie podloge i mysli ze jak nie bedzie o nia dbal to bedzie dalej piekna, idealna i taka jak sobie wymarzyl? :) bezsensu. mi sie strasznie podobaja drewniane podlogi i wiem ze trzeba o nie dbac i co z tego? :D takie jest zycie... |
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
no wlasnie, wiec jak ktoś nie robi drewnianej podłogi, mimo że mu sie podobają takie i ma na to środki, tylko dlatego, że trzeba będzie o nią bardziej dbać, to ja nie chce sobie wyobrażać jego domu hehhehe....."okien nie wstawiajmy, bo trzeba będzie dbać, po co te firanki? trzeba będzie prać...na choler ę nam wanna? trzeba będzie myć!" no proszę, litości ;D |
| |
offline ciri doświadczony
|
Jasne, że wszystko wymaga dbałości, ale takie rozważania są na miejscu gdy np. konserwacja czegoś jest bardziej kosztowna. Przy wyborze samochodu też bierze się pod uwagę późniejsze koszta użytkowania ;). Ale jeżeli chodzi o to, że komuś nie chce się podłogi umyć czy wypastować, to żadna nie będzie wyglądała ładnie :). |
| |
offline kubam4 inżynier
|
|
| |
offline pawelstarszyZZZ majster
|
O podłogę, jak o nic nie trzeba dbać. Nie ważne czy panele, czy płytki czy parkiet. Trzeba dbać i koniec. Nie odkurzysz i nie umyjesz to nawet parkiet będzie kiepsko wyglądał. Ja mam z akacji parzonej – można go tu zobaczyć - http://solidparkiet.pl/ - podłoga jest sprzątana każdego dnia, pielęgnowana odpowiednimi środkami. Taki lajf. |
| |
offline oleska23 kierownik
|
No właśnie nie porównujmy paneli za 2 dyszki z parkietem, w tej sytuacji na pewno wygra parkiet. Owszem są panele lepszej jakości ale to zawsze będzie panel, z bliska czy chodząc będzie wiadomo że to nie drzewo, dlatego mam u siebie parkiet dębowy trwałe rozwiązanie, braliśmy tutaj http://decowood.pl |
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸