Paski klinowe - trudny wybór

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

28 marca 2015, 14:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich serdecznie. Mam ostatnio problem z właściwym wyborem pasków klinowych. Czy moglibyście mi coś polecić? Czy np. coś z tej oferty byłoby ok? http://www.ebmia.pl/pasy-klinowebrkola-pasowe -pasy-klinowe-c-196_479_480.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2015, 06:32

ja paski klinowe kupowałem w http://www.agro-hurt.pl/ Warszawa, mają ciekawy wybór pasków, dobre są m.in. pasy KLEBERG

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 maja 2015, 10:09

Kupowaliście coś jeszcze?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2018, 10:06

Paski w Warszawie zamawiam tylko z kobeko, dobry dystrybutor marki sanok a oni mają dobre paski i wiele innych materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2018, 14:27

Spotkałem się już kiedyś z tym kobeko,znajomy który pod blokami w garażu naprawia sąsiadom pralki wspominał, że kupuje własnie tam :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2018, 14:30

new car loans roadloans car loans for bad credit bad credit car loans

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2018, 14:36

compare auto insurance compare auto insurance compare auto insurance compare auto insurance

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2018, 10:01

My też jakiś czas temu korzystaliśmy z oferty firmy https://www.agro-hurt.pl/o-firmie z Warszawy i zamawialiśmy przewody gumowe i silikonowe. Firma działa na rynku od 1984 i cechuję się długoletnią tradycją.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2019, 19:58

Możesz poradzić się także sprzedawcy. Ja zamówiłem paski klinowe od firmy www.bamart.pl . Przy okazji dysponują szerokim asortymentem łożysk, elementów tocznych i ślizgowych. Posiadają bardzo dobrej jakości produkty w przystępnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2019, 20:24

nen vegas world free games online

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika a Sauna Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...
  • Zakład pogrzebowy Liczba postów: 107 Grupa: Trudne tema... kwiaty sztuczne na cmentarz jest to bardzo dobrym rozwiązaniem
  • Rower i małe dziecko Liczba postów: 267 Grupa: Trudne tema... Wiecie, możecie też sprawdzić sobie propozycje na rowery używane warszawa w sklepie Wygodny Rower. Tam macie szeroki wybór także według mnie k...
  • Rozwód Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Chcesz dodać odrobinę pikanterii do swojego życia intymnego? сексшоп to miejsce, gdzie znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby rozbudzić swoje zmysły. Boga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19437 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 132

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >