Pęknięta szyba

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 listopada 2014, 17:36

Zgadzam sie: good 0 bad

zwłaszcza przed zimą należy podjechać do serwisu włączając ciepły nadmuch może dojść do pęknięcia szyby na całej powierzchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2014, 12:20

Użytkownik Gość: janek65 napisał: zwłaszcza przed zimą należy podjechać do serwisu
włączając ciepły nadmuch może dojść do pęknięcia
szyby na całej powierzchni.

Nie pomyślałam o takiej możliwości. W takim razie podjadę do serwisu i załatwię to przed mrozami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 listopada 2014, 16:27

Użytkownik Gość: Kitek napisał: marecki31, długo trzeba czekać na wymianę ? Można
podjechać tak z ulicy ,czy lepiej zadzwonić?

Lepiej zadzwoń i umów się konkretnie. Wtedy spędzisz góra godzinę w warsztacie na takiej wymianie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2014, 21:34

Użytkownik Lesio napisał: Ja mam pytanie do rzecznika, macie filie w różnych
miejscach kraju?

Posiadamy serwisy we wszystkich większych miastach w Polsce. Szczegółową mapę znajdzie Pan na naszej stronie internetowej pod adresem www.nordglass.pl/pl/samochodowe,c7/znajdz-serwis,a13.html

W razie pytań jestem do dyspozycji.

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert NordGlass

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2014, 19:31

Użytkownik Gość: marecki31 napisał: Użytkownik Gość: Kitek napisał:
marecki31, długo trzeba
czekać na wymianę ? Można

podjechać tak z ulicy ,czy lepiej
zadzwonić?

Lepiej zadzwoń i umów się konkretnie. Wtedy spędzisz
góra godzinę w warsztacie na takiej wymianie.

Dzięki , zadzwoniłam i jestem na czwartek umówiona. Musze przyznać że w porządku warsztat. Z terminem dopasowali sie do mojego czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2014, 10:01

Można pęknięcia naprawiać, czy tylko wymiana?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2014, 14:27

Jak są małe ubytki i czyste to można naprawić , ale jeśli jest zanieczyszczony to już tylko wymiana pozostaje. Podjedź do dobrego serwisu to ocenią od ręki.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2014, 17:20

Kilka miesięcy już jeżdżę, to zabrudzone, ale dzięki podjadę i się upewnię.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2014, 20:19

Użytkownik Marcell napisał: Kilka miesięcy już jeżdżę, to zabrudzone, ale dzięki
podjadę i się upewnię.

Jak kilka miesięcy jeździsz to pozostaje tyko wymiana . Ja jeździłem 3 miesiące i już kwalifikowała się tylko do wymiany.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2014, 14:03

Panie Sebastianie a na czym polega ta nanopowłoka nakładana na szybę?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Używane auto Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś korzystał z pogotowia akumulatorowego w Tychach oferowanego przez firmę AkuExpress https://akuexpress.pl/? Zastanawiam się, czy ich oferta na pogotowie...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 416 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chodzi o specjalistów z zakresu prawa patentowego to najlepszym wyborem będzie ta https://madpat.eu/wynalazki-i-wzory-uzyt kowe/ Oni zadbają o czystość pa...
  • Ciąża a badania Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Kontakt do bardzo dobrego ginekologa można znaleźć na stronie https://mamiclinic.pl/oferta/ginekolog/. Polecam jeśli szukacie kogoś, kto zapewni wam odpowiednią...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 327 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z instrumentami i akces...
  • Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >