Gość: Dominik1980 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Laura24 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Juziek praktykant |
|
| |
offline Wojtek70 doświadczony
|
Kominek wolnostojący to najlepsze rozwiązanie zarówno pod względem wzornictwa jak i funkcjonalności. Współcześnie wiele wnętrz aranżuje się w nowoczesnym stylu, a projektanci proponują swoim klientom kominki bez zabudowy. Piece wolnostojące są bardzo wydajne i energooszczędne. Jednak nie każdy produkt jest odpowiedniej jakości i tutaj trzeba dokładnie czytać specyfikację techniczną. |
| |
offline owner majster
|
Kominki są super, ale naprawdę muszą być dobrej jakości, a do tego montowane z wykorzystaniem bardzo dobrych materiałów, np. http://www.isover.pl/produkty/plyty-kominkowe -isover, to podstawowa sprawa jest. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: krystianbanski praktykant |
Ciekawe piece wolnostojace maja w firmie http://www.lechma.com.pl/ i bardzo to dobrze dzialaja na pewno. mam ich kominek i jest swietnej jakosci wiec na pewno i piece maja swietne. |
| |
offline mazgaj kierownik
|
|
| |
Gość: Weryk praktykant |
|
| |
offline Wojtek70 doświadczony
|
Należy tylko pamiętać, że kominki wolnostojące ogrzewają pomieszczenie w którym są zainstalowane. Nie widziałem "kozy" z systemem dystrybucji gorącego powietrza. Jednak to nie jest problem, ponieważ współczesne domy i tak mają już zainstalowane źródło ciepła. Ja mam ogrzewanie podłogowe i do tego kominek na środku salonu http://midomo.pl/product/kominek-turn |
| |
Gość: MojaTrampolina praktykant |
Od kilku lat rozmawiam z klientami którzy są zainteresowani żeliwnymi piecami wolnostojącymi typu koza. Spotykają się oni z wieloma problemami, jednak tego typu piece niosą, ze sobą sporo korzyści. Dzięki opiniom klientów w sklepie mojatrampolina oferujemy piece Hercules, które odpowiadają potrzebom użytkowników oferując dobrą jakość i niezawodność w cenie dostosowanej do budżetu polskiej rodziny. Najnowsza oferta dostępna jest na www.mojatrampolina.pl |
|
Piece wolnostojace, kozy
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- kominek z płaszczem wodnym Byrski, coś nie tak Liczba postów: 478 Grupa: Kominki od... Najlepiej wezwać do tego serwis i niech zobaczą co jest nie tak. W tym przypadku nie widze innego rozwiązania. Można też wymienić go na inny model,popatrz w nas...
- dym z pieca kaflowego Liczba postów: 4 Grupa: Kominki od... Istnieje kilka możliwych przyczyn, które mogą wpływać na złe funkcjonowanie komina i pieca, a także rozwiązania, które mogą pomóc. 1. Problem z przewodem komin...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 16 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...
- Odprowadzenie spalin z kominka Liczba postów: 52 Grupa: Kominki od... pablo ... dlaczego nie nauczyles sie czytac ze zrozumieniem Użytkownik napisał: Czytam i tak coś mi tu nie pasuje jeżeli temp. w palenisku osiąga 250 st...
- Własna firma w Norwegii, podatki, księgowość Liczba postów: 28 Grupa: Kominki od... Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to jedna z najpopularniejszych form prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce. Charakteryzuje się ograniczoną odpow...