offline Kosmolik praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gosiakabak praktykant
|
Ciężko określić jednoznacznie, ale myślę, że zwykle im coś droższe, tym jakość POWINNA być lepsza. Powinieneś poszukać odpowiedniego dla Ciebie piekarnika, a potem poszukać opinii na jego temat - zobaczyć czy dużo jest pozytywnych. Ja Ci mogę polecić mój piekarnik firmy Stoves, ale sam musisz poczytać czym się taki piekarnik charakteryzuje, bo ja po prostu szczęśliwie z niego korzystam, a nie rozbieram na czynniki pierwsze. ;) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tuliśka praktykant |
W moim (wynajmowanym) mieszkaniu nie ma piekarnika, nad czym ubolewam. Nie ma też zbytnio możliwości, żeby go gdzieś ulokować, więc pomyślałam o takim zewnętrznym, połączonym z mikofalówką, żeby mieć możliwość szybkiego podgrzania, albo gotowania na parze. Jak oceniacie takie sprzęty? |
| |
offline aniechto inżynier
|
to piekarnik czy raczej mikrofalówka z funkcja gotowania na parzebo są też piekarniki parowe do zabudowy tylko nie bardzo wiem co można dzięki tej funkcji przygotować za potrawy |
Ten post był edytowany przez aniechto dnia: 29 kwietnia 2013, 16:00 | |
| |
offline kuratelko majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mufasa doświadczony
|
|
| |
offline Bucks doświadczony
|
Kuchenka mikrofalowa z piekarnikiem fatalny pomysł do jakiegokolwiek pieczenia. Mój syn miał coś takiego na mieszkaniu studenckim - fatalne - nic w tym się nie dało upiec, co najwyżej odgrzać i sprawić żeby było ciepłe. Jeśli pieczesz sam lub sama dla siebie to najlepiej kupić kuchenkę z piekarnikiem elektrycznym - świetna sprawa bo upieczesz w tym wszystko - od ciast po mięso czy całego kurczaka. Nie warto sobie zaprzątać głowy piecykami gazowymi bo są o wiele gorsze. |
| |
offline kondrov praktykant
|
|
| |
offline kuratelko majster
|
|
| |
offline kondrov praktykant
|
A teraz widzę :) |
|
Piekarnik - drożej czy taniej?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...