Pięknę chińskie wzory i litery na ściana

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

28 listopada 2006, 21:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja widziałam ostatnio przepiekne "dodatki". W domu wiele elementów z namalowanymi czarnym kolorem znakami. Niesamowity efekt :) I to nie tylko na ścianach, ale i meblach, dodatkach materialowych. Cudo :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2007, 02:43

Witam kurcze ja poszukuje matryc z literkami japońskimi gdyz chciałbym urzadzic pokój w stylu japonskim :)
Moze znasz jakies mozliwosci 'nakładanie' takowych na scianę -za wyjatkiem recznie-nie jestem dobry w malowaniu

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2007, 14:33

No jasne, że mam-- sprawdzoną metode...ale rzeczywiscie potrzebny jakis szablon, albo matryca. Najlepiej znalezc kogos zdolnego, kto narysuje owe znaki, pozniej to ladnie wyciac... i juz tylko przykladac do powierzchni, "paćkajac" gąbką zamoczona w farbie. Tylko zasada jedna- farba nie moze z niej kapac, lepiej nalozyc jedna warstwe, pozniej druga. pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2007, 23:17

Wielkie dzieki-pozostaje mi poszukać jakiejść zdolnej osoby :)

Pozdrrr..

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2007, 21:54

Witam wszystkich własnie ma ktos caly alfabet chinskich znaków

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2007, 11:00

Juniorze :)
poszukaj tutaj- świetna stronka :) Polecam zdecydowanie. Może nawet sam sie nauczysz pisac :)

http://www.gavagai.pl/chiny/glify.php

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2007, 23:43

ooooo świetny pomysł :!: a może hieroglify?gdzie ich poszukać?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2007, 18:28

Użytkownik Miśka napisał: Ja widziałam ostatnio przepiekne "dodatki". W domu wiele elementów z namalowanymi czarnym kolorem znakami. Niesamowity efekt :) I to nie tylko na ścianach, ale i meblach, dodatkach materialowych. Cudo :) :oops: :oops: :roll: :P

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2007, 01:51

wybaczcie dysortografie, jestem tu pierwszy raz i moze cos dorzuce ze swojego ogrodka. wyobrazcie sobie szkice leonardo da vinci na scianie salonu,jadalni, sypialni , ja uzylem zwyklego rzutnika do slaidow. analogowy aparat + film slaid, wywolujemy i wieczorem rzucamy na sciane olowek w reke i pare godzin pozniej EFEKT nastepnego dnia maly pedzelek i do roboty.efekty nie mieszcza sie w standardach

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2007, 15:47

Użytkownik Anonymous napisał: ja uzylem zwyklego rzutnika do slaidow. analogowy aparat + film slaid, wywolujemy i wieczorem rzucamy na sciane olowek w reke i pare godzin pozniej EFEKT

A nie wystąpła niedogodność przesłaniania własnym ciałem światła z rzutnika??

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 408

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >