Gość: Miśka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Miśka praktykant |
No jasne, że mam-- sprawdzoną metode...ale rzeczywiscie potrzebny jakis szablon, albo matryca. Najlepiej znalezc kogos zdolnego, kto narysuje owe znaki, pozniej to ladnie wyciac... i juz tylko przykladac do powierzchni, "paćkajac" gąbką zamoczona w farbie. Tylko zasada jedna- farba nie moze z niej kapac, lepiej nalozyc jedna warstwe, pozniej druga. pozdrawiam :) |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: Junior praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karolina doświadczony
|
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
wybaczcie dysortografie, jestem tu pierwszy raz i moze cos dorzuce ze swojego ogrodka. wyobrazcie sobie szkice leonardo da vinci na scianie salonu,jadalni, sypialni , ja uzylem zwyklego rzutnika do slaidow. analogowy aparat + film slaid, wywolujemy i wieczorem rzucamy na sciane olowek w reke i pare godzin pozniej EFEKT nastepnego dnia maly pedzelek i do roboty.efekty nie mieszcza sie w standardach |
| |
offline juliusz inżynier
|
|
|
Pięknę chińskie wzory i litery na ściana
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...