Pięknę chińskie wzory i litery na ściana

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

6 sierpnia 2008, 16:35

Zgadzam sie: good 0 bad

mozna też zastosować naklejki
http://www.galeria.vox.pl/artykuly_dekoracyjne,obrazy_i_rzez by,139.xhtml
a do dodatków rożne figurki, no i koniecznie pościel w stylu orientalnym, taka jak ta
http://www.galeria.vox.pl/artykul_dekoracyjny,posciel_orient ,765.xhtml
jest przepiekna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2008, 01:58

Jakoś chińskie znaki nigdy mi nie mogły przypasować, ale jeśli ktoś lubi to to dobry pomysł. Hieroglify to ciekawy pomysł w sumie. :) Osobiście wolę takie nieco bezkształtne kształty, hehe :D - czyli różnego typu zawijasy, napaćkane formy, które tak naprawdę nic nie przedstawiają :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 września 2008, 14:36

A ja mam wrażenie, ze to kolejna sezonowa moda

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2009, 09:33

Może to i sezonowa moda, ale dekoracje trzeba przyznać że są ciekawe.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2009, 14:44

Witam!

Ja zastanawiam sie na zakupem nalepek ściennych- konkretnie Buddy. co myślicie?

www.norma-pro.komako.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2009, 13:11

W sumie fajnie to wygląda. tylko nie można z tym przesadzic.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2010, 17:50

Ja też lubię takie japońskie klimaty, ostatnio kupiłam sobie do pokoju naklejkę japońskiej kwitnącej wiśni na http://www.dekoracyjnie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2010, 11:21

No takie wzory na ścianach to fajna sprawa, ale nie radzę wzorować się tylko na Chinach, jest wiele różnych innych szablonów które naprawdę wyglądają efektownie, mi najbardziej podobają się te jasne na ciemnych ścianach. Dzisiejszy rynek daje nam wiele możliwości na to by bez problemu udekorować nasze mieszkania tanim kosztem

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2010, 14:03

Japońska kaligrafia na ścianach czy meblach to fajny pomysł. Można użyć gotowych szablonów lub samemu poćwiczyć. Wcale nie jest to takie trudne.
W internecie można znaleźć strony z kaligrafią lub można zaopatrzyć się w książkę: Kaligrafia Japońska Suzuki Juuko czy Kana na wesoło 4. Kanji które znasz. Aleksandry Watanuki.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2010, 15:54

Chiny i Japonia są już mocno oklepane, jest mnóstwo innych ciekawych kultur z dalekiego wschodu. Dla zainteresowanych polecam kulture Kambodzańską, niespotykane pismo (takie szlaczki), a w dekoracjach dominują motywy słoni i roślinności.

Instalacje Solarne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 270

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >