offline domatorka20 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dudi_poz doświadczony
|
|
| |
offline Zetka inżynier
|
|
| |
offline botang doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline botang doświadczony
|
|
| |
offline Stachursky1910 praktykant
|
|
| |
offline Taka praktykant
|
Wszystko zależy od tego jakiego standardu mieszkania poszukujesz. Na początek polecam lekturę tego artykułu a potem może małe rozpoznanie na rynku (przede wszystkim w okolicy, która Cię interesuje). |
| |
Gość: kolorowyswiat praktykant |
jak kupuje sie od developera nie ponosi sie oddatkowych kosztow, wrecz przeciwnie mozna liczyc na negocjacje, profity, ew znizki od firm wspolpracujacych z devem, to agencje posredniczace zbieraja marze za posrednictwo i doradctwo, wiec polecam zdecydowanie od developera,ja mam od nexxa w parku chopina w myslowicach i jestem mega zadowolony |
| |
Gość: logoman praktykant |
|
|
Pieniądze a deweloper
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
- Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
- Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
- mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
- Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...