Pilnie szukam mebli kuchennych

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

3 czerwca 2014, 14:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Mnie na drogie meble nie stać, jak chcę coś nowego to raczej szukam mebli przystępnych takich na moją kieszeń, ostatnio poszukuję narożnika z funkcją spania ale nie mogę na kolor się zdecydować. Bedzie pasował brązowy do zielonego pokoju?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2014, 20:38

Ja z kolei postawiłam na w sumie można powiedzieć nowoczesne rozwiązania, a przy tym bardzo ekonomiczne. Postanowiłam zamontować w mojej kuchni szafę http://komandorszafy.com/galeria/kuchnia/ plus kilka szafeczek, które zamówiłam sobie też. Jest to pomysł genialny dla amatorów porządku, tego, że za każdym wejściem do kuchni nie robi się rozgariasz, a także designu. Ja się lubuję w takim rozwiązaniu. a co do pytatani osmanki - uważam, że jak najbardziej brąz pasuje do zieleni. Fajny pomysł, przełamanie - to lubię

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2014, 19:28

Dla mnie też kuchnie pod wymiar robili z http://www.komandor-wolska.pl/index.php?NR=17 lubię przestrzeń i przejrzystość w pomieszczeniach a w kuchni szczególnie

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2014, 15:45

Użytkownik Gość: osmanka napisał:
ostatnio poszukuję narożnika z funkcją spania ale nie
mogę na kolor się zdecydować. Bedzie pasował brązowy do
zielonego pokoju?

Brązowy narożnik będzie pasował do zielonego pokoju, chociaż jeszcze zależy jaka zieleń. Jak wpadająca w seledyn, to nie bardzo.
A co do meritum to słyszałam, że tutaj http://www.terminex-meble.pl/kuchnie-na-wymia r.html mają krótkie terminy realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2014, 12:49

Wybrałeś już coś?
Zawsze możesz pochodzić po stacjonarnych sklepach meblowych w Twojej okolicy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2014, 13:05

albo zdecydować się na meble na wymiar :) można idealnie dopasowac wtedy do swoich potrzeb :) a producentów mebli na wymiar mogę polecić krainę mebli drewnianych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2014, 13:35

może w ikea? sam mam meble z ikei i sobie chwalę.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2014, 10:57

Widziałam ostatnio bardzo ładne meble w BRW - o góry były białe a na dole ciemnobrązowe. Choć są tak reklamowane, że pewnie dużo osób je posiada.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2015, 21:30

Wedlug mnie fajnym rozwiązaniem jest zrobienie mebli na wymiar, ja korzystałem z usług stolarskich tutaj www.akcesoria.heban.pl fajnie mieć po prostu niepowtarzalne meble

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2015, 15:32

jeśli cena nie gra roli, to chyba najlepiej sobie znaleźć sprawdzoną firme która robi na wymiar . mi się marza meble na wymiar, ale niestety tak szybko nowych nie będzie, mi osobiscie podobają się nowczesne na wysoki polysk np. czerwone

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 283

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >