Pilnie szukam mebli kuchennych

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

28 maja 2015, 14:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja zdecydowanie polecam tę firmę: http://www.bbmeble.pl robią bardzo dobre meble pod zamówienie. Łatwo się z nimi dogadać, mają ciekawe pomysły. Poza tym profesjonalnie podchodzą do realizacji. Ostatnio tez korzytsaliśmy z ich usług i z czystym sumieniem mogę ich polecić...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2015, 12:12

W takim razie poszukaj w dobrych sklepach internetowych,tam wybór mebli kuchennych znajdziesz zdecydowanie najwiękzzy i ceny również będą rozsądne,szczególnie że teraz możesz liczyć na ciekawe promocje.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2015, 15:03

Najlepszym rozwiązaniem będzie, tak jak zostało wcześniej wspomniane, zamówienie mebli na wymiar jakiejś renomowanej firmy

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 04:14

Dobrej jakości, meble na wymiar znajdziesz na www.stolar-waw.pl, miałem okazję niedawno kupować u nich kilka szaf i garderobę. Mają świetne drewno, dobrą cenę i przede wszystkim są terminowi.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2016, 15:35

To może pomyślisz o meblach na wymiar? Wspomniałaś, że liczy się dla Ciebie przede wszystkim jakość, a w przypadku mebli na zamówienie możesz sama wybrać materiały z których zostaną one zrobione. Też mam kuchnię robioną na zamówienie, bo miałem spory problem z wyposażeniem kuchni na poddaszu. Projekt zrealizował jeden z salonów sieci Max Kuchnie i efekt przeszedł moje oczekiwania, bo kuchnia nie dość, że jest przytulna i funkcjonalna, to jeszcze zostały zagospodarowane wszelkie zakamarki i "skosy", a właściciele kuchni na poddaszu pewnie wiedzą jak trudno jest w pełni spożytkować tak trudne pomieszczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2016, 17:28

Jakość mebli to jedno. Na pewno przekłada się na komfort ich użytkowania.
Ale przy tym wszystkim nie można zapominać o tym, że kuchnia powinna być przede wszystkim funkcjonalna. Tu jest fajny artykuł na ten temat: http://archiweb.pl/aktualnosci/sposob-na-zapr ojektowanie-funkcjonalnej-kuchni-621/ . Jeśli ktoś jest właśnie na etapie projektowania kuchni, na pewno warto zajrzeć. Sporo głupich błędów można dzięki temu uniknąć.

Ten post był edytowany przez filka dnia: 5 stycznia 2016, 17:28
Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2016, 15:34

Jeżeli szukasz mebli kuchennych,w tym eleganckich i wygodnych krzeseł tapicerowanych,to zapraszamy także na www.Domartstyl.eu wybór jest naprawdę szeroki,a ceny bardzo przystępne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 20:15

Dla mnie największą inspiracją przy meblach kuchennych są salony Verlani. Wiem, że mają ich kilka w Polsce (Szczecin, Gorzów), dlatego jeżeli ktoś będzie miał okazję to zdecydowanie powinien je odwiedzić. Aż człowiekowi chce się remont robić!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2016, 11:12

Ja także skłaniam się ku opcji poszukiwań w sklepach internetowych,gdzie masz największy wybór raz niższe ceny,ponad to dzięki temu unikniesz długich i stresujących kolejek.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2016, 07:46

Najlepiej zamówić meble na wymiar i wszystkie sprzęty do zabudowy. Takich firm jest dużo. Ale lepiej wziąć z polecenia, od ludzi, którzy już korzystali z usług danej firmy i byli zadowoleni. inaczej można trafić na partaczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19707 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >