Piotr Gościej góral z Łętowni opinia

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

25 października 2010, 15:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Wygadany Góral

Piotr "Góral" Gościej z Łętowni (Zakład Ogólnobudowlany), w czasie rozmowy zaciąga po góralsku, dobrze czyta projekty budynków i na oka wydaj sie że zna na robocie... A wychodzi jak poniżej...

Dach robił mi (chyba podwykonawcą) ponad 5 miesiący, szkielet z folią przezimował,
6 razy podjeżdżał i poprawiał uszczelnienia kominów - ściany zalane, w kominach woda.
Uparłem się i kazałem mu powymieniać folię podziurawioną (również od niedopałków) przez jego pracowników, a według niego "sie zrobi", ale się nie zrobiło bez moich wielokrotnych interwencji.
Blacha pod dachówką na długości 20 metrów położona bardoz nierówno

Człowiek się modli zeby w końcu podjechał i skończył to wszystko i aby mu woda po scianach nie ciekła bo trzeba tynkować...

Potem nie odbiera telefonów.

Gdy ktoś życzy sobie jego prywatna (drugą) komórkę, prosze o kontakt na pw.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2010, 01:17

Jestem bardzo sfrustrowany i zaskoczony wypowiedzią mojego poprzednika. :shock:

Pana Piotra polecili mi głównie moi znajomi, którzy już wcześniej korzystali z usług tegoż zakładu Ogólnobudowlanego. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z żadną negatywną opinią na temat podjętych przez pana Gościeja zobowiązań, wręcz przeciwnie - zawsze wywiązywał się z zawartych umów.

Pracę z panem Piotrem wspominam bardzo dobrze. Jest fachowcem, dobrze się z nim współpracuje. Dobrze czyta projekty - to fakt, na tym się jednak nie kończy, zna się na rzeczy i dobrze wie co robi. Świetnie wywiązał się z wszystkich swoich obowiązków. Dobrze się dogadywaliśmy, wiedział o co chodzi i bez trudu sprostał wszystkim moim wymaganiom. Uważam, ze jest profesjonalnym i rzetelnym wykonawcą.

Budowę zaczynał praktycznie od zera, nie było żadnych problemów takich jak np. przeciekający dach, zalane ściany, woda w kominie... wszystko jest na swoim miejscu, nic nie przecieka, nic się nie sypie...
Budowa była stale doglądana i całość poszła dość szybko. Osobiście jestem bardzo zadowolony i nie tylko ja... Z tego co wiem jego firma cieszy się sporym powodzeniem i facet ma co robić...

Wątpię, żeby po tak długim stażu i renomie było możliwe to, co napisał mój poprzednik. Raczej jest to w większości ukoloryzowane i nie prawdziwe.

No niestety czasem tak jest, że znajdzie się ktoś komu nic w życiu nie pasuje i czepia się każdej rzeczy.

Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.
Polecałem i będę polecać tę firmę i o ile zajdzie taka potrzeba, na pewno znów skorzystam z jej usług.

:wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 listopada 2010, 12:49

Nie rozumie Pan Piotr postawił mój nowy dom w umówionym czasie, mieszkam już rok i jestem z wszystkiego bardzo zadowolona... Niech pan nie sieje złej propagandy

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2010, 14:46

Piotr Gościej pracował dla mnie kilka razy i za każdym byłem bardzo zadowolony.
W ogóle nie zgadzam się z negatywną opinią na temat jego pracy. Piotr Gościej to dobry fachowiec.
GORĄCO POLECAM !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 grudnia 2010, 15:53

Witam.

Też miałem PRZYJEMNOŚĆ współpracować z panem Piotrem.

Powiem szczerze ciężko znaleźć tak solidnego, sumiennego i uczciwego fachowca jakim jest pan Piotr Gościej.
Zawsze wywiązuje się z umowy i naprawdę zna się na rzeczy.
Poleciłem go także moim znajomym którzy byli bardzo zadowoleni ze współpracy oraz wykonanych usług przez pana Piotra.

Dlatego dziwie się opini którą wygłasza człowiek niby oszukany przez pana Piotra.
Doświadczenie zdobyte ze współpracy z panem Piotrem mówi mi raczej że ten "poszkodowany" który oczernia Piotra Gościej jest typem człowieka który szuka dziury w całym.

Jeżeli będę miał okazję jeszcze raz współpracować z panem Piotrem na pewno i bez wahania to uczynię.
Również cały czas i z pełnym zaufaniem co do umiejętności Piotra Gościej będę polecał tą firmę moim znajomym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 149 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, klinkier to doskonały materiał do dekoracji ścian, który zachwyca swoją trwałością i elegancją. Możliwości aranżacyjne tego materiału są nieog...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 393 Grupa: Firmy budow... Szukasz solidnego rozwiązania na transport towarów z Chin? Sprawdź ofertę https://kolejchinypolska.pl/. To firma, która zajmuje się kompleksowym transportem kol...
  • Jaki system ERP wybrać? Liczba postów: 22 Grupa: Firmy budow... Szukasz wsparcia w zarządzaniu firmą? Poznaj ofertę BPX i system SAP https://www.bpxglobal.com/rozwiazania/sa p/ lidera wśród rozwiązań ERP. To inteligentne i ko...
  • prace na wysokości Liczba postów: 53 Grupa: Firmy budow... Do takich prac na wysokościach trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia? Szukam aktualnie jakichś ciekawych ofert pracy za granicą i nie wiem za bardzo, na co....
  • Firma Budowlana Warszawa Woj. Mazowieckie Liczba postów: 36 Grupa: Firmy budow... Ja natomiast skorzystałem z usług firmy Domix, która specjalizuje się w domach szkieletowych. Polecam szczerze!

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19466 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 407

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >