Płyty tarasowe

« Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

1 września 2017, 10:03

Zgadzam sie: good 0 bad

A co sądzicie o desce tarasowej ? mój znajomy ma coś takiego u siebie i bardzo sobię to chwali.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2017, 09:40

U nas deska nie sprawdziła się tak jak tego oczekiwałem. Dlatego postaowiłem pokryć taras kostką dekoracyjna Lido Strukturalna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2017, 07:33

Jak dla mnie to deska kompozytowa na taras będzie się najlepiej prezentować, oczywiście jeśli odpowiednio ją zaimpregnujemy, wtedy przetrwa przez lata i naprawdę nie ma się czego obawiać.

www.ZSWojtczak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2017, 08:26

Myślę, że płyty z kamienia naturalnego są świetnym wyborem. Mam wielu klientów na ten towar i wracają do mnie zadowoleni. Zaopatruję się w płyty kamienne z marmuru, trawertynu czy onyksu u www.metamar.pl. Produkty są najwyższej jakości i najwięcej klientów wybiera właśnie produkty od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2017, 16:34

A jak płyty to tylko i wyłącznie o odpowiedniej grubości, z dodatkowymi zabezpieczeniami hydrofobowymi i aby również cieszyły oko. Takie rozwiązania można własnie znaleźć w ofercie Pozbruk i całej linii Presstone :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2017, 22:57

No moim zdaniem Płyty Presstone są pięknym trwałym i jednocześnie odpowiednio zabezpieczone przed niekorrzystnymi warunkami atmosferycznymi.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2017, 13:11

Jeżeli chodzi o deskę tarasowa, to kompozytowa bardzo dobrze się prezentuje i z tego co wiem nie ma z nią żadnych problemów zarówno zimą jak i latem podczas wysokich temperatur, więc śmiało można polecać.

Dixiestore.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2018, 14:42

z pewnością będzie bardziej trwała niż drewno i mniej wymagająca

microblading brwi łódzkie

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2018, 11:56

A ja jestem jak najbardziej za płytami tarasowymi. Sam wybrałem dla rodziców Dlolomit melczny z linii Presstone.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2018, 14:56

Nie będe powielał odpowiedzi moich poprzedników, ale rzeczywiście można się zgodzić ze względu na jakość wykonania, dostępne modele, kolory oraz zabezpieczenia przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mała altana czy duży parasol? Liczba postów: 83 Grupa: Zagospodaro... Szukasz praktycznego sposobu na rozbudowę swojej przestrzeni ogrodowej? Altana przy ścianie domu to strzał w dziesiątkę! Na stronie https://homms.pl/altana-przy...
  • Tani i dobry grill Liczba postów: 21 Grupa: Zagospodaro... Kilka osób tutaj pytało się o możliwość grilowania na balkonie. Widzę tutaj dwie opcje 1. Kupno grilla elektrycznego 2 Grill węglowy ale bezdymny - co jest moi...
  • Wylewka Liczba postów: 9 Grupa: Zagospodaro... Mam tak samo, 24 a nawet 25cm i daje styro 5 + 10 cm na to 8 cm wylewki i zostaje te 2 cm na jakieś płytki lub kafelki w zależności ci tam żona wymyśli. Zastanó...
  • Donice ogrodowe Liczba postów: 39 Grupa: Zagospodaro... Jeśli szukasz inspiracji na urządzenie tarasu, zerknij na https://homms.pl/duze-donice-na-taras/ gdzie znajdziesz sporo wskazówek o dużych donicach do postawien...
  • Jaka wielkość tarasu? Liczba postów: 64 Grupa: Zagospodaro... Policz sobie : stół ma szerokości 100cm , na każdą osobę siedząca przy stole dobrze jest mieć minimum 80cm, wygodnie jest 100cm co już daje 3m nie licząc tego ż...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >