offline ![]() pasikonik0 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() BeatBoxer8 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Myślę, że jednak dachówka ponieważ jest to pokrycie dachowe przede wszystkim bardzo dobrze wykonane do tego nie wymagające pracy w późniejszym okresie jak np. malowanie czy czyszczenie jeśli wybierzesz model np. z oferty Braas, ponieważ u nich wszystkie dachówki ceramiczne jak i cementowe są odpowiednio zabezpieczone powłoką glazurowaną, angobą bądź przy modelu betonowych podwójną powłoką akrylową lumino. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
A czy sprawdzaliście ostatnio jak tam trzyma się Wasz dach? Jeżeli nie, to polecam i też warto odpowiednio zabezpieczyć go ławami i stopniami kominiarskimi wraz z płotkami przeciwśnieżnymi. Dzięki czemu będziesz miał piękny dach na lata bez problemów z wejściem czy też przyleganiem śniegu przez długi czas, a zima jak sam się przekonałem jest to bardzo duży kłopot. |
| |
offline ![]() KrzysiekS fachowiec
![]() |
Przyznam Wam, że również jestem ogromnym zwolennikiem wyboru dachówek ceramicznych i jeżeli chodzi o jakość to moim zdaniem zdecydowanie najlepszą opcją jest wybór modelu Turmalin Braas, czyli piękny model płaski barwiony w masie w kolorze antracytowym i do tego również tańsze betonowe jak Teviva Cisar. |
| |
offline ![]() Marchewa inżynier
![]() |
Wybór dachówki miałam ułatwiony gdyż wcześniej budował się mój brat i korzystam z jego doświadczenia. Dlatego też wybrałam dachówkę ceramiczną Simpla https://www.creaton.pl/pl-pl/simpla w kolorze czarnym glazurowaną. Dach wygląda świetnie i fantastycznie załamuje światło, które potęguje głębie koloru. Dzięki niej pozyskaliśmy wytrzymały dach chroniący nas przed anomaliami pogodowymi, zapewniający na ciepło i bezpieczeństwo. |
| |
offline ![]() KrzysiekS fachowiec
![]() |
A czy sprawdzaliście może propozycję dachówki wykonanej w technologii Protegon, czyli Tegalit od Braas. Jest to jedna z najnowocześniejszych technologii produkcji dachówek która odbija w dużej mierze promieniowanie słoneczne i się tak nie nagrzewa. A jeżeli ktoś szuka porządnej dachówki w niewysokiej cenie to myślę że warto wybrać model z oferty modeli betonowych ( jest w nich aż 7 modeli) w Braas. W tym oczywiście są objęte 30 letnią gwarancją i wykonane w technologii trójwarstwowej Cisar. |
| |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
Najlepiej będzie jeżeli postawisz na jakość wykonania oraz profesjonalnych dekarzy np. tych od Braas którzy moim zdaniem są zdecydowanie najlepszą opcją jeśli chcesz mieć piękny dach na lata i np. dodatkową 15 letnią gwarancję systemową. A dodatkowo teraz na promocji do końca listopada znajdziecie nowość czyli Classic Star 2019. |
|
Pod dachówki
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- ocieplenie starego dachu Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Potrzebna mi jest folia fundamentowa. Szukam sklepu internetowego, który posiada szeroki wybór folii w korzystnej cenie. Niedawno znalazłam firmę Gutta Polska S...
- Z czego dach? Liczba postów: 284 Grupa: Robimy dach W nowoczesnym budownictwie energooszczędnym pokrycia dachowe mają ogromne znaczenie. Pamiętaj, że rekomendowana dachówka ceramiczna i betonowa to rozwiązania, k...
- Dach Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Pokrycie dachu blachą może być bardzo dobrym rozwiązaniem, ale warto rozważyć zarówno zalety, jak i wady tego materiału, aby podjąć świadomą decyzję. Zalety po...
- gres na dach Liczba postów: 61 Grupa: Robimy dach A jeśli chodzi o pokrycie dachu, to zdecydowaliśmy się na panele dachowe https://pokrycia.pl/blacha/panele-dachow e
- Dachówka bitumiczna- dno Liczba postów: 12 Grupa: Robimy dach