Rozpoczynając działalność, szukałem biura rachunkowego, które przeprowadzi mnie przez wszystkie formalności. Adamus https://www.adamus.net.pl/ okazał się świetnym wyborem. Pomogli mi wybrać optymalną formę opodatkowania i załatwili wszystkie sprawy związane z ZUS
Podatki
Ostatnio na forum
- Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
- Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
- panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa Inwestycja w automatyczny odkurzacz może wydawać się idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie mają czasu na regularne sprzątanie. Te urządzenia mogą znacznie o...
- Jakie stoły do zbijania palet warto kupić? Liczba postów: 3 Grupa: Moja budowa Jakie stoły do zbijania palet warto kupić? Planuję wymianę sprzętu i potrzebuję wskazówek dotyczących jakości i ceny. Czy balansery to dobre rozwiązanie?