offline pietrek34 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline basiia majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Chene.pl inżynier
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Parkiet z litego drewna, na przykład dębowy, rzecz
piękna, gustowna, posłuż nam wiele lat, wiąże się to z
określonym kosztem, ale przy tym elemencie oszczędzać nie
warto. |
| |
offline Chene.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline marinariiio majster
|
Według mnie są fajne deski trójwarstwowe. Cichsze niż parkiet lity, mają warstwę przeciwprężną, są łatwiejsze w montażu i nie wymagają tak dokładnej konserwacji. Bardzo mi się podobają takie podłogi http://vipparkiet.pl/parkiet/dab-salem-rustic -szczotkowany-olejowoskowany-recznie-heblowany/ są piękne, naturalne, mają widoczne sęki. O to w podłogach chodzi. |
| |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Nasz wybór tak naprawdę determinuje nasz budżet, bo chyba
nikt nie ma wątpliwości, że jeśli nas stać wybierzemy
bardziej parkiet, niż panel. |
| |
offline boxon fachowiec
|
Dobre panele nie są złe, choć efektownie też się prezentuje parkiet trójwarstwowy, np. z http://vipparkiet.pl/ jest duży wybór, każdy coś dla siebie znajdzie. Jak panele ewentualnie to też jakieś z wyższej półki. |
|
Podłoga
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 482 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz idealnych osłon na swoje okna, warto rozważyć możliwość wykonania firan i zasłon na wymiar. Firma firany Środa Wielkopolska specjalizuje się w szy...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....
- Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 486 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnej i nowoczesnej baterii pasującej do wanny to na pewno warto będzie sprawdzić ofertę Sotbe u których znajdziesz szeroki wybór wariantów, szczegó...