Gość: danielaw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: martyna2 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: nobell2 praktykant |
Każdy, kto ceni sobie wygodę i elegancję, powinien rozważyć podłogi z desek drewnianych. Parkiet na podłogę jest nie tylko trwały, ale także nadaje wnętrzu niepowtarzalnego charakteru. Deski drewniane podłogowe dostępne w różnych kolorach i wzorach pozwalają na stworzenie unikalnej aranżacji w każdym pomieszczeniu. Podłogi finish to gwarancja wysokiej jakości wykonania i doskonałego efektu wizualnego, który zachwyci każdego. |
| |
Gość: klara5 praktykant |
|
| |
offline adam445 majster
|
W jakim stylu Wy macie zaaranżowane wnętrza w Waszych domach i mieszkaniach? Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzwiami, panelami i wiele więcej, w tym np. drzwi polskone poznań . |
| |
Reklamy Google | |
offline Ahmes doświadczony
|
Myślę o zastosowaniu parkietu taflowego w dużej sali konferencyjnej https://www.parquets.com.pl/. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z takimi podłogami w przestrzeniach publicznych? Jak wyglądają po latach intensywnego użytkowania? Czy konserwacja parkietu taflowego w takich warunkach wymaga dużego nakładu pracy? Zależy mi na eleganckim wyglądzie i trwałości. |
| |
Gość: javierwz1 praktykant |
|
|
Podłoga drewniana
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- Strop Liczba postów: 4 Grupa: Robimy stro... najelpszy jest strop monolityczny. -- Kris Polecam łaźnie laboratoryjne
- Jak dobrać panele? Liczba postów: 4 Grupa: Robimy stro... To już kwestia gustu. Sama musisz dopasować kolor. -- Kris Polecam komory laminarne
- Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 378 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
- Jakie płytki do kuchni na podłogę są praktyczne? Liczba postów: 79 Grupa: Robimy stro... Ja mam płytki, które imitują panele, aczkolwiek nie są to panele, w przedpokoju zaś płytki imitują starte białe drewno.
- Jaki materiał na podłoge ? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy stro... Do czego dobieranie kolor paneli? Odnawiamy mieszkanie małymi krokami ... Do końca nie wiemy co i jak będzie na końcu (kolor mebli itd) Czy ktoś ma panele pod k...