Podłoga drewniana - oferta w Warszawie

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

24 stycznia 2013, 22:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Robimy remont domu i właśnie ustaliliśmy ostatecznie, że podłogę wymienimy na drewnianą. Jesteśmy do niej przekonani, chodzi teraz tylko o wybór jakiejś konkretnej podłogi, ewentualnie zawężenie propozycji. Czy ktoś orientuje się, jak sytuacja wygląda w Warszawie? Mam na myśli oczywiście ofertę podłóg? Gdzie kupowaliście swoje?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2013, 10:07

konkretnej czyli gatunku czy firmy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2013, 12:00

No właśnie, o co chodzi? Co do gatunku, to może warto zainteresować się czym egzotycznym, np. merbau dobrze się sprawdza, ale jeśli chce pan pozostać przy czymś tradycyjnym i wytrzymałym jednocześnie, to może po prostu dąb albo jesion? Co do firmy, to ciężko polecać, ale u mnie kładli ludzie z ParkietStudio i jestem bardzo zadowolony z tego, jak wykonali swoją robotę.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2013, 10:11

egoztyki oczywiście się sprawdzą, ale również dąb czy jesion. Osobiście stawiałabym na kolor pośredni między jasnym a ciemnym. Najmniej widać wodę i kurz. Jest z czego wybierać: dąb madison, bolton, normandia czy arizona. Napiszcie w jakim kolorze, stylu macie kuchnie, to coś podpowiemy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2013, 14:46

Duży wybór jest Voxie na Jagiellońskiej, my tam kupiliśmy podłogę egzotyczną - palisander

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2013, 19:35

kurde taka podłoga egzotyczna jest pewnie dosyć droga...zdradź ile zapłaciliście za metr :P

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2013, 05:43

A może drewex? Ja bym polecała krajowe drewno. Bardziej ekologiczne ;).
A kto Wam będzie kładł parkiet? Jeśli nie macie jeszcze ekipy, to zerknijcie tutaj: http://cyklinowanie.waw.pl U mnie robili i było ok. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2013, 05:45

A może drewex? Ja bym polecała krajowe drewno. Bardziej ekologiczne ;).
A kto Wam będzie kładł parkiet? Jeśli nie macie jeszcze ekipy, to zerknijcie tutaj: http://cyklinowanie.waw.pl/ U mnie robili i było ok. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2013, 05:49

Ja też korzystałem z http://cyklinowanie.waw.pl i są w porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2014, 13:22

A jaka jest różnica między parkietem z dębu krajowego a parkietem z wenge? Szczerze mówiąc, znalazłam na Parkiet Studio deski wenge i bardzo mi się podobają, tak samo jak dąb black coffee. Wenge jest egzotykiem, a jakie posiada cechy w użytkowaniu?

źródło: ParkietStudio

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele Liczba postów: 131 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...
  • strop na poddaszu Liczba postów: 3 Grupa: Robimy stro... Tak, podłoga drewniana i kg będą ok. -- Kris Polecam profesjonalne konduktometry
  • POMOCY!! Przeciekajacy strop Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Wilgoć na suficie po dużych opadach deszczu niekoniecznie musi być powodem do niepokoju, zwłaszcza że dach nie jest jeszcze zamontowany. W przypadku odkrytego s...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 375 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
  • Podłogi Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 708

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >