Podłoga z naturalnej skóry?

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

17 stycznia 2011, 14:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś z was spotkał się z podłogami ze skóry? Znalazłem taki podłogi na stronie http://torlys.pl/art,7,64,opis.html
Ma ktoś takie u siebie w domu? Bo powiem Wam że już je widzę u siebie w gabinecie.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2011, 14:57

Nie pomyślałabym nigdy o skórze na podłodze w takiej formie. Podoba mi się, wygląda ciekawie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2011, 13:49

A o jakim rodzaju skóry mowa? bo link nie działa. Co się nadaje na podłogę? nigdy o czymś takim nie słyszałam. A mnie Panie zaciekawiły.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2011, 14:34

Bardzo fajny pomysł, ale raczej nie tani. Jak wiadomo naturalna skóra jest bardzo drogim materiałem, a sztuczna nie będzie dostatecznie trwała.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2011, 15:42

Użytkownik KasiaW napisał:
Nie pomyślałabym nigdy o skórze na
podłodze w takiej formie. Podoba mi
się, wygląda ciekawie.

To dosyć ciekawe - skórzana podłoga. Pierwsze słyszę, może dlatego, że ceny tego muszą być astronomiczne, a ja robię w standardowych przedziałach cenowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2011, 12:45

a mnie nadal ciekawi co to za rodzaj? myślę, że do czyjegoś gabinetu z mahoniowymi meblami świetnie by wyglądała.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2011, 15:20

Myślę, że to musi być garbowana skóra cielęca, ale głowy nie dam sobie uciąć. Ciekawe jak z cenami, pewnie muszą być mega drogie.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2011, 13:46

Jeśli jest to naturalna skóra to koszty idą w tysiące złotych. Sam zestaw wypoczynkowy oprawiony skórą to wydatek 15 tys. zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2011, 15:52

Użytkownik Budowlaniec24 napisał:
Jeśli jest to naturalna skóra to
koszty idą w tysiące złotych. Sam
zestaw wypoczynkowy oprawiony skórą to
wydatek 15 tys. zł.

Też myślę, że koszt takiej podłogi byłby ogromny, można tylko pomarzyć ;) z drugiej strony mimo całego tego piękna czułabym się jak w domu myśliwego. No i co z zapachem skóry? Ale zdjęcia w linku wyglądają zachęcająco.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2011, 13:06

No kogoś na pewno stać, skoro to produkują. Zastanawiam się jak z czyszczeniem takiej podłogi? Czym?
I do tego brakuje tylko, super widoku i pięknej kobiety (jak na obrazku):

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy dywan sprawdzi się na płytkach? Liczba postów: 35 Grupa: Robimy stro... Zakup Dywanów w stylu Boho to inwestycja w unikalne i stylowe wnętrze. Taki dywan to nie tylko praktyczny dodatek, ale również element, który nadaje przestrzeni...
  • co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
  • Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
  • Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
  • Podłogi Liczba postów: 236 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 396

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >