Podłogi

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

5 sierpnia 2011, 14:34

Zgadzam sie: good 0 bad

no wiesz, jeśli byłby to teak to czemu nie. W wielu sklepach masz teraz wybór podłogi specjalnie do łazienki. Taka moda...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 sierpnia 2011, 19:59

dlatego pytam? czytałem już na forach, że ludzie pytają o drewno w łazience - głównie chyba teak, ale są i tacy, co kładą inne gatunki. Dlatego pytam. Osobiście jednak skłaniałbym się ku płytkom. Nawet chyba są takie w kształcie desek?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2011, 11:43

Tak racja! Ja też spotykam się z coraz częstszym pytaniem o drewnianą podłogę w łazience. Ja nie jestem przekonana do tego :) Również skłaniam się ku płytkom. O wiele bardziej praktyczne rozwiązanie, tak dokładnie są takie w kształcie desek :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2011, 11:45

Ja w tym momencie w łazience mam glazurę, identyczną jak na zdjęciu:

Jestem zadowolona :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2011, 14:16

No ładnie ładnie klasycznie ale gustownie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2011, 18:50

Wyglądają bardzo elegancko. Poszukam.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2013, 21:33

Jeżeli zależy ci na wytrzymałej podłodze która będzie pięknie się prezentować przez wiele lat, to sprawdź ofertę firmy Nela-one , mają szeroki wybór podłóg wysokiej jakości, oraz trwałości.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2014, 13:53

ja mam panele laminowane od firmy venkers. I generalnie już kilka lat mi się pięknie trzymają. Prawie jak nowe :p a co do łazienki z drewnianą podłogą to nie rozumiem tej mody...

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2014, 11:01

Użytkownik Gość: staszek napisał: a
co do łazienki z drewnianą podłogą to nie rozumiem tej
mody...

No widzisz, Staszku - moda czy nie, ale podstawą jest pielęgnacja i olejowanie (poczytaj sobie: http://www.balticwood.pl/pol/p/srodki-do-pielegnacji)

Tak zabezpieczonemu drewnu woda nie jest straszna, czego nie można powiedzieć o laminatach. Miałam kiedyś w kuchni panele i jedna awaria zmywarki i trzeba było wymieniać część paneli...

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2014, 13:48

cena ceną, ale wydaje mi się że ogólnie i tak jest lepiej. tak to królowały panele wszędzie a ostanio wszyscy się na parę razy droższe drewno przerzucili. także chyba się trochę wybiliśmy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
  • Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
  • Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 376 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
  • Panele Liczba postów: 132 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 117

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >