Podłogi

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

30 września 2014, 12:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja jestem tego zdania, że podłoga drewniana jest w perspektywie długoletniej inwestycją zwrotną bo jednak wytrzymuje więcej i dłużej niż panel. Dobrze zaimpregnowane drewno może sporo przetrwać a dwa że zawsze można cyklinować i znów jest jak nowa. Zresztą dobry przykład to dom rodziców gdzie w domu leżą drewniane pakiety już 30 lat, w zeszłym roku je tylko odświeżyli i dalej wygląda jak nowy. Więc chyba się jednak opłaca "dołożyć"

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2014, 21:08

Należałoby napisać Amen :) Oby tak było, że deska będzie u każdego, kto będzie tego chciał :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 października 2014, 23:05

Oby było tak,że na deskę Baltica będzie stać każdego kto ją będzie chciał :) Produkt na pewno nie jest dostępny dla wszystkich ale jak ktoś może oczywiście najlepiej jak dołoży,dba o nią i cieszy się deską przez wiele,wiele lat..

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2014, 15:18

A co uważacie o posadzkach z kamienia? Planuje zamowić taką w http://www.kamieniarstwo-wilczynscy.pl/ bo juz mi robili kominek i wiem,ze to sprawdzona firma. Ale zastanawiam sie czy opłaca sie kłaśc kamień na podłogę? Ktoś podpowie?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2014, 19:31

posadzki z kamienia sa wspaniala sprawa, zwlaszcza nad kotlownia :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2014, 15:00

Ja mam parkiet – akacja parzona. Kupowałem w Solid-Parkiet. Kolor dla mnie w sam raz, z układaniem nie było problemów. Trzeba pielęgnować codziennie, ale to przy parkiecie w zasadzie rzecz normalna.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2014, 14:55

jak wspominałam wcześniej, baltic ma bardzo dobrej jakości drewno. Kolor to juz wedle uznania. Ja mogę śmiało każdemu polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2014, 16:09

Robił ktoś sam podłogę drewnianą? Wiem, że na deski będę musiał pociąć drewno przy pomocy http://tartakprzewozny.eu/, ale co dalej? Heblowanie wystarczy czy coś będe musiał jeszcze zrobic?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2014, 16:25

Może jakiegoś poradnika poszukaj?

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2015, 10:45

Mój znajomy korzystał z pomocy dekoratora przy wyborze. Odwiedziłem go ostatnio i zakupił sobie podłogę postarzaną - http://www.sapo-podlogi.pl/podlogafalowana.ht ml - przyznam się szczerze, że w połączeniu z meblami i kolorystyką ścian wszystko do siebie idealnie pasuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
  • Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
  • Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 376 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
  • Panele Liczba postów: 132 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >