Podłogi do wnętrz w stylu rustykalnym

« Powrót do artykułu: Podłogi do wnętrz w stylu... | « Powrót do grupy: Wnętrza

7 sierpnia 2014, 15:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem drewniane podłogi nigdy nie wyjdą z mody, są piękne i ponadczasowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2014, 20:49

Zgadzam się z k.atia. Po chwilowym zachwycie panelami wracamy do naturalnego drewna. Fakt, że czasem ograniczają nas fundusze, bo nie ma się co czarować, panele są tańsze. Ale tam, gdzie można sobie pozwolić - na salony wraca drewno, bo jego urok jest zawsze ponadczasowy i ma zaletę, pasuje zarówno do wnętrz tradycyjnych jak i super nowoczesnych.

źródło zdjęcia: Parkiet Studio

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 sierpnia 2014, 22:02

A dlaczego nie panele zerknijcie tutaj http://podlogi24.net/ jaki mamy wybór .Nie jesteśmy zmuszeni brać tego co nam się nie podoba .Mi bardzo przypadł do gustu parkiet panelowy Dąb DELICIOUS ,bardzo trwałe ,nadające się nawet jeżeli mamy ogrzewanie podłogowe ,super sprawa .

Ten post był edytowany przez ola1 dnia: 11 sierpnia 2014, 22:02
Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2015, 11:29

no właśnie jak rustykalne wnętrze to tylko podłoga drewniana inna wyglądała bynie pasowała. mam domek na wsi w takim wiejskim stylu urządzony. Podłoga drewniana jets bardzo dobrej jakosciw baltic wood, duży wybór tam jest, ja bardzo lubię deski lite, które są łatwe w utrzymaniu, nie scierają się. http://www.balticwood.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 398

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >