offline martaa80 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline k.atia majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: KasiaM praktykant |
Znacie może jakiś fachowców od parkietu w okolicach Tucholi? Chcę zamówić dębową podłogę gotową, ale okazuje się, że nie układa się jej jak paneli, a na dodatek chyba trzeba ją po położeniu wykończyć... Chcę mieć piękną podłogę z drewna, ale nie mam takich funduszy, by ściągać ekipę parkieciarzy z Warszawy... |
| |
offline joach inżynier
|
|
| |
offline Barbara.Centarska1980 majster
|
My mamy w domu podłogę od tego producenta Parkiet w Redzie www.profestparkiet.pl. Wiec jeżeli szukacie tradycyjnych desek podłogowych, parkietów drewnianych, paneli podłogowych lub podłóg z drewna egzotycznego, to warto wejść do tego sklepu. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamieniarstwo kierownik
|
A co sądzicie na temat podłogi z kamienia naturalnego,
uważacie że warto? Pytam ponieważ moim zdaniem to bardzo
dobra propozycja dla tych którzy cenią zarówno piękno
jak i funkcjonalność. Zerknijcie do nas, zajmujemy się
tym na co dzień i chętnie pomożemy doradzimy. |
| |
Gość: Joeatmox praktykant |
|
|
Podłogi doskonałe
«
Powrót do artykułu: Podłogi doskonałe | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- 5 przydatnych wskazówek na przedświąteczne porząd... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Czy niedrogie baterie łazienkowe mogą być dobrym w... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 191 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własny punkt gastronomiczny i wiem jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażenie...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...