Użytkownik Gość: hanke napisał:
Zawsze, gdy pojawi się
potrzeba to wynajmuję podnośnik koszowy
U nas początkowo też tak robiliśmy. Ale dość szybko
okazało się, że nam się to nie kalkuluje. Dużo
wygodniej, i taniej, w przypadku naszej firmy, która
często korzysta z podnośnika koszowego, jest mieć go
cały czas do dyspozycji. Dlatego zainwestowaliśmy w
podnośnik firmy http://haulotte.pl/ i
jesteśmy z inwestycji zadowoleni. Posiadanie takie sprzętu
na własność, wpłynęło także na poprawę naszego
wizerunku u naszych kontrahentów.
offline AdrianPudlo inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: polim praktykant |
Jeżeli mieszkacie w województwie zachodniopomorskim to polecam wam zgłosić się do firmy www.robotyziemneladniak.pl, która świadczy profesjonalne usługi podnośnikowe. Współpracowałem z nimi i mogę potwierdzić ich pełną rzetelność. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: freddy praktykant |
Tego typu podnośnik możecie zakupić od firmy www.pulslift.com Firma ta oferuje również wynajem podnośników. Sam korzystam ze sprzętu, który od nich zakupiłem i jestem z niego bardzo zadowolony. |
| |
offline dorotkaa praktykant
|
|
| |
Gość: maseron praktykant |
Ostatnio miałem problem z hydrauliką w moim podnośniku koszowym. Postanowiłem zgłosić się do firmy www.prefa-zuraw.pl, która zajmuje się Serwisowaniem i naprawianiem hydrauliki. Firma ma swoją siedzibę w Szczecinie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porodej123 praktykant
|
Ja proponowałbym uważać na te wszystkie podnośniki. |
Ten post był edytowany przez Porodej123 dnia: 19 kwietnia 2018, 10:09 | |
| |
offline derek85 majster
|
W tym temacie nie ma kompromisów bo prace na wysokościach to jest poważana sprawa. Ja wynajmowałem kilka razy podnośniki z firmy www.regan.eu. Firma ma doskonałych fachowców i sprawdzone maszyny i pozwolenia. |
| |
offline Answi praktykant
|
|
| |
offline lawiana inżynier
|
Muszę pilnie wynająć podnośnik i szukam najlepszej oferty cenowej. Przeglądałam sporo ofert, które porównałam i z tych ofert najbardziej odpowiada mi ta https://hvlft.com/podnosniki . Jednak nie chcę podejmować pochopnej decyzji i chętnie dowiem się jakie Wy możecie polecić mi firmy oferujące usługi wynajmu podnośników. |
| |
Gość: ferdar praktykant |
Też jestem właścicielem podnośnika koszowego. Ostatnio miałem problem z hydrauliką siłową w nim. Zdecydowałem się zgłosić do firmy www.prefa-zuraw.pl, która zajmuje się naprawianiem hydrauliki siłowej. Swoje zadanie wykonali szybko i w dobrej cenie, więc polecam ich wam. |
|