Podwarszawskie osiedla

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

15 listopada 2018, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Interesuje mnie zakup domu pod Warszawą- podkreślam domu, nie mieszkania. Wiem że teraz co rusz powstają nowe osiedla w dogodnych lokalizacjach. Co sądzicie np, o tym miejscu http://www.ventana.pl/? Ja rozważam właśnie albo północne powiaty albo z kolei zachodnie- Łomianki i okolice. Ważne jest aby dzieci mogły dojeżdżać do szkoły sprawnie- czasem komunikacją, bo nie zawsze możemy je odwozić i aby miejsce było bezpieczne, spokojne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 kwietnia 2019, 12:41

Ja i tak obstawiałbym jakąś inną lokalizację, może bardziej w kierunku Krakowa. W zasadzie to biuro nieruchomości Trzebinia ma do zaoferowanie jedne z ciekawszych ofert związanych zarówno z mieszkaniami, jak i domami. ;)

Ten post był edytowany przez Herbert dnia: 3 kwietnia 2019, 12:41
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2020, 08:53

teraz takie osiedla są bardzo popularne i cieszą się wzięciem

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2021, 10:36

Nie mam przekonania do takich osiedli, bardziej interesują mnie warszawskie osiedla w atrakcyjnej lokalizacji, jak na przykład Bartycka 49 Apartamenty które jest położone w ładnej okolicy na Mokotowie

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 18 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 38 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 371 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 28 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19686 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 91

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >