offline balbinka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fiorina majster
|
Z drugiej strony po co wydawać kasę na fachowców skoro wystarczy trochę wprawnej ręki i chęci. Poradzisz sobie z pomocą przyjaciół. Wymierzycie powierzchnię sufitu, dopasujecie profile UD, wywiercicie otwory na kołki rozporowe. Następnie do profili przymocujesz płyty kartonowo-gipsowe na śruby i to wszystko. |
| |
offline widar fachowiec
|
Zrobienie sufitów podwieszanych nie wymaga nie wiadomo jakich zdolności. Jeżeli posiadasz choć trochę zmysłu technicznego to poczytaj jak to zrobić i na pewno sobie poradzisz. Jeżeli już mówimy o ciekawych dekoracjach solnych, to jestem pod wrażeniem sufitów wykonywanych z płyty solnej. Wygląda ona miej więcej tak Dekoracja Sufitu |
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Szalonymax majster
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Wyobraźnia przestrzenna i zmysł techniczny to już połowa sukcesu podczas podwieszania sufitu. Druga połowa to umiejętność gięcia profili, docinania płyt i okręcania. Poczytaj o płytach G-K a z pewnością sobie poradzisz. |
|
Podwieszane sufity
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Podłoga Liczba postów: 118 Grupa: Najnowsze t... Myślę, że warto postawić na podłogę drewnianą. Pięknie wygląda, jest bardzo trwała i można bez problemy ją odnowić. Poszukując dobrej jakości podłogi koniecznie...
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 6 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz prostego sposobu na poprawę wyglądu mebli, obrzeża meblowe dostępne w ofercie Folmag https://folmag.com.pl/obrzeza-meblowe/ to świetny wybór. Dost...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 482 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz idealnych osłon na swoje okna, warto rozważyć możliwość wykonania firan i zasłon na wymiar. Firma firany Środa Wielkopolska specjalizuje się w szy...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....
- Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 486 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnej i nowoczesnej baterii pasującej do wanny to na pewno warto będzie sprawdzić ofertę Sotbe u których znajdziesz szeroki wybór wariantów, szczegó...