offline ![]() Xymena doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mariuszzzz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Estepan praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Kursywa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Iskariotka praktykant |
|
| |
![]() Gość: Karlos praktykant |
|
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: majsterkowiczka30 praktykant |
wiecie ja mam wrażenie, jeśli chodzi o meble do łazienki, że ciężko coś znaleźć wyjątkowego, takiego idealnego dla nas. Niestety w większości przypadków są one według schematu, a co jeśli chcemy zaszaleć? Albo jeśli nasza łazienka jest nieustawna? wtedy już jest kłopot. Ale na szczęście jak się dobrze poszuka można znaleźć coś ciekawego. Nie wiem czy kojarzycie firmę Noclaf. Ja trafiłam na ich ofertę dość niedawno i co mnie najbardziej przyciąga to to, że dzięki kastomizacji można dowolnie składać meble do łazienki. Może ktoś miał z nimi do czynienia? |
| |
![]() Gość: basset praktykant |
|
|
Pojemne meble łazienkowe
«
Powrót do artykułu: Pojemne meble łazienkowe | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając inspiracji do nowoczesnych aranżacji wnętrzarskich, warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane. Są one świetnym rozwiązaniem pod kątem estetyki i funk...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 40 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 233 Grupa: Wnętrza Niestety zawsze będziemy musieli poświecić trochę czasu na sprzątnie, to bardziej kwestia wyboru dobrych środków czystości, które w praktyce okażą się być skute...
- Jak zaaranżować łazienkę w przystepnej cenie? Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza That’s awesome! DIY projects like redoing the bathroom really cut costs. For high-quality, long-lasting upgrades like a bio-bidet or premium tiles, always downl...
- Jak otworzyć zepsuty zamek w drzwiach? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza