Pojemność skrzynki pocztowej na potrzeby bloga

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

13 kwietnia 2015, 00:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, Mam do Was pytanie. Otoż jestem na etapie zakładania własnego bloga, ale żeby to jakoś wyglądało (mam na myśli, żeby wyglądało profesjonalnie), chcę żeby również poczta zawierała domenę z nazwą bloga. Zadje sobie sprawę, że blog, to nie firma, gdzie dokonuje się wymiany korespondencji z kontrahentami, niemniej zastamnawia mnie optymalna wielkość takiej poczty. Na http://www.nazwa.pl/poczta/ znalazłem ofertę założenia takiej poczty z powierzchnią 3, 10 i 20 GB. Jak myślicie jaka wielkość powierzchni będzie najodpowiedniejsza? Od niektórych słyszałem, że ta najmniejsza pojemność bezie jak najbardziej wystarczająca, mnie się jednak wydaję, że 3 GB to trochę jednak mało, biorąc pod uwagę jakieś załączniki itp. Z góry dzięki za pomoc!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2015, 10:34

Ja mam na o2.pl już od kilku lat i bez problemów póki co.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2015, 11:06

Jeśli chodzi o wybór domen, warto zajrzeć na https://domeny.pl/ i sprawdzić ofertę domen, serwerów oraz projektowania stron www. Jeśli chcesz by twój blog wyglądał profesjonalne warto zwrócić się o pomoc do takiej firmy jak ta.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2017, 11:17

Ja od 7 lat mam na gmailu i do tej pory nie zużyłem nawet 1/4 miejsca na skrzynce ;) Polecam, bo i spamu nie ma, od razu ląduje w odpowiednim miejscu, nie trzeba się przekopywać przez niego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 459

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >