Pokoik dla dziecka

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

26 lipca 2010, 10:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałam ozdobić mojemu chrześniakowi pokoik. Myślałam by zrobić to za pomocą naklejek ale boję się że odpadną lub że maluch szybko je zdrapie. Myślę jeszcze o pomalowaniu przez szablony. Co o tym myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2010, 10:42

Co do naklejek to ja kupiłam takie mojej córci, ma na ścianie w pokoiku, i jestem zadowolona chciałam odkileić jedną na próbe to nie dość że wymaga to nielada wysiłku to na dodatek nie zostawiła żadnego śladu na ścianie, ale myślę że szablony to też bardzo dobry pomysł w łatwy sposób można namalować wzory i napewno będą trwalsze niż naklejki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2010, 10:46

Osobiście wydaje mi się, że jeden jak i drugi pomysł nie jest zły. Małe dziecko i tak pewnie pomaluje ściany po swojemu gdy tylko złapie w swoje rączki mazaki więc i wcześniej czy później pokój trzeba będzie odświeżyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2010, 11:14

Oj tak a najlepiej jak zastosujesz farbę zmywalną i za wczasu przygotujesz przestrzeń na której brzdąc będzie mógł sobie spokojnie malować moi znajomi tak zrobili i dzieciaczek wie, że na innej powierzchni nie może i nie urządza awantur pod pretekstem malowania, wiem też że zastosowali pod to specjalną powieszchnię, albo farbę, ale naprawdę fajna sprawa

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2010, 18:31

Szablony scienne w pokoju dziecka wyglądają pięknie. Nadają charakteru. A co do naklejek, z tego co jestem zorientowana nie odklejają sie;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2010, 17:24

Jak juz dziecko zacznie mieszkać w swoim pokoju, to dopiero wtedy okaże się, ze najważniejsze są mebelki - taka jest prawda, ze to one w dziecinnym pokoju tworzą cały klimat, jak się dobierze odpowiednie, to na pewno nie trzeba będzie myśleć o dodatkowym upiększaniu pokoju, ewentualnie kilka drobnostek można by dokupić. Mi się bardzo podobają meble w tym stylu http://meblopol.net/index.php?d=s2_kategorie&id_kategoria=13 0 Fajne, niesymetryczne mebelki, do tego w bardzo uniwersalnym kolorze. Myślę, ze każdemu dziecku by się spodobały.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2010, 12:11

moim, skromnym zdaniem, pomalowanie pokoju za pomocą szablonów nie jest dobrym pomysłem... Przyjdzie czas, ze obazki się znudzą i wtedy cały pokój do malowania. Naklejki są w porządku. Ja jestem za naklejkami!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2010, 18:59

NO tak racja z tymi szablonami... ale i tak mi się podobają;d

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 22:03

Myslę, ze kiedy dziecku znudza sie motywy z naklejek i szblonów i tak bedzie trzeba pokoj pomalowac. Szablony - wiadomo- trzeba zamalowac, a przy naklejkach kolor farby pod naklejka i dookoło bedzie sieróznił, to tak jak pod obrazkami.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2010, 20:22

teraz naklejki wielkoformatowe są modne, a do tego ich wybór jest imponujący..można wybrać coś bardziej uniwersalnego, żeby pasowała dla dzieciaka w każdym wieku, wydaje mi się, że np. taka będzie odpowiednia: http://decorations.pl/Naklejka_wielkoformatowa_Komar_17014-4 38.html nie jest brzydka, a nawet jak chrześniak będzie trochę starszy to ta naklejka powinna mu się podobać

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
  • nowoczesne łóżko Liczba postów: 218 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
  • suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 61 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
  • Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
  • Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 273

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >