Kontaktowałam się z nimi i rzeczywiście ten transport to jest gratis. Poza tym na zamówione rzeczy i tak trzeba trochę dłużej poczekać, więc podejrzewam, że jak je zamówimy w tym tygodniu to może na Wielkanoc akurat beda i wszystko cobie urządzimy tak jak trzeba. Wczoraj jeszcze mąż sam przeglądał ich stronę i wybrał zupełnie inne meble pokojowe niż mi się podobały. W takim wypadku musimy niestety pójść na kompromis i wybierzemy pewnie jeszcze coś innego:)
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline magda906 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jula praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline flakonik praktykant
|
|
| |
Gość: katrinaaa praktykant |
A my się zdecydowaliśmy urządzić pokój dla dzieci w nowym domu za pomocą mebli Flexa. Są to takie mebelki, które się z pewnością spodobają rodzicom ceniącym sobie funkcjonalność, bo mówi się o nich że rosną z dzieckiem, tzn. służą latami. Mnie szczególnie podoba się ich kolor, który się nazywa terra a już całkiem zbzikowałam na widok dodatków, które nadają pokojowi wyjątkowy charakter. Ładnie te wnętrza się prezentują na filmiku https://www.youtube.com/watch?feature=player_ embedded&v=SGRPjb46V6c. możecie zobaczyć w jakim stylu można urządzić pokój maluchom, jak dla mnie super :) |
| |
Gość: kawaława praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: klaryska111 praktykant |
my mamy Flexę i sprawują się naprawdę tak dobrze. Fajny wygląd to jedno, te meble są jednak przede wszystkim funkcjonalne. Cieszę się bardzo, że nie uległam modzie i nie kupiłam łóżka w stylu "auto" itp., bo to by była nietrafiona inwestycja... Dziecko moje jest niezwykle ciekawym świata osobnikiem, uwielbia zmiany i jest bardzo kreatywne. Do łóżka Flexa możesz dokupić różne elementy, które je uatrakcyjnią, możesz je też dowolnie konfigurować i zmieniać. Dzięki temu się nie nudzi, a zmiana nie wymaga dużego nakładu finansowego. Jest to w sumie nie tylko łóżko, ale taki mini "plac zabaw" :) Z tej marki jest też bardzo ładna i porządna pościel. |
| |
Gość: muminek praktykant |
|
| |
Gość: ajudante praktykant |
|
| |
Gość: izuchaa praktykant |
|
| |
Gość: pychotka praktykant |
Flexa to producent / projektant skandynawskich mebli dla dzieci. Tutaj masz katalog, zobacz jakie cudeńka sprzedają: katalog Flexa (pdf). Sklep w Warszawie, w Domotece. Bardzo fajne meble, wysoka jakość, pomysłowość, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Najlepiej zobacz katalog :? |
|
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸