proponuję odwiedzić sklep mebledladziecka.com.pl - mają naprawdę wiele ciekawych propozycji zarówno dla małych, jak i tych większych już pociech. Na początku cena może zszokować, ale uwierzcie, są to wysokiej jakości produkty, których chyba nawet dzieci nie będą w stanie zniszczyć, więc napewno są warte tej ceny
Gość: mariolla praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: monika1980 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gwiazda majster
|
Ja ostatnio zakupiłam w sklepie internetowym oświetlenie do łazienki. Były to paski Ledowe, którymi podświetliłam wannę i wnęki oraz oprawy wbudowywane, które zamontowałam w suficie podwieszanym. |
| |
offline green6 fachowiec
|
Pokój dziecka musi być dobre oświetlony, wygodny i łatwy w sprzątaniu. W dobie samych alergii niestety należy pozbywać się zalegającego kurzu, a wszelkie zabudowy niestety nam uniemożliwiają dojście do kątów. Dziecko poza tym potrzebuje wygodnego łóżka. Łóżka, a nie tapczanu! Kręgosłup dopiero się rozwija i musi leżeć na dobrym materacu, osobiście polecam kieszeniowy. Poza tym biurko, wygodne, z dużym blatem, nie za wysokie czy niskie by dziecko miało prostą postawę. Wszelkie meble do przechowywania: szafy, komody, witrynki itd to wedle uznania. Można też przyozdobić jakąś grafiką pod lacobel bądź fototapetą. Wszelkie meble z litego drewna bukowego lub sosnowego są bardzo tanie w sklepie online http://www.urokdrewna.pl/ . Nie warto kupować płyty meblowej, ani tym bardziej "dziecięcych" mebli bowiem dziecko za szybko z tego wyrośnie. Lepiej postawić na klasykę |
| |
offline Akcesoria meblowe praktykant
|
Bardzo ważne jest, w przypadku pokoju dla małego dziecka, aby dobrać odpowiednie okucia meblowe, uchwyty, czy nóżki. Należy zwrócić uwagę na ich kształt (nie mogą mieć ostrych krawędzi). Wiele osób o tym zapomina, a przecież bezpieczeństwo naszej pociechy jest najważniejsze. |
| |
Reklamy Google | |
offline stobejczyk doświadczony
|
Zgadzam się. Podobnie trzeba myśleć przy kupowani np.
krzeseł dla dzieci, żeby były wygodne i bezpieczne.
Kupiłam krzesełko dla syna w specjalistycznym sklepie z
krzesłami: http://www.centrumkrzesel.pl/krzesla_dla_dzie
ci |
| |
offline brawurka inżynier
|
|
| |
Gość: ewa23 praktykant |
|
| |
Gość: daria9 praktykant |