Stron: 54 ▾ ◂◂ ◂ 22 23 24 25 26 ▸ ▸▸
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ludw praktykant |
ja właśnie zdecydowałem się na dachówki ceramiczne u http://www.dachlux.pl/ bardzo ładne są i faktycznie mają starczyć na wiele, wiele lat, więc opłaca się je wybrać |
| |
Reklamy Google | |
Gość: cczxcqw praktykant |
A co powiecie o dachach zielonych? Wydaje się to być fajne rozwiązanie, trawka na dachu, brzmi ciekawie. Wiecej możecie przeczytac na www.bauder.pl |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Gość: Narcyzik praktykant |
Wybór odpowiedniego pokrycia dachowego to nie lada wyzwanie, jestem ciekawa jaki materiał weług was jest najbardziej wart swojej cenY? Ponadto czy wybieracie raczej rozwiązania tradycyjne, czy nowoczesne? |
| |
Reklamy Google | |
|
To zależy :). Jako rodzaj pokrycia dachowego to zdecydowanie dachówka ceramiczna bądź betonowa, ale jeżeli chodzi o model i technologie produkcji to już jestem za nowoczesnym wykonaniem i estetyką. Moją uwagę najbardziej zwracają dachówki betonowe Tegalit Protegon ( które mają w swojej budowie pigmenty odbijające promieniowanie słoneczne, dzięki czemu temp. na wewnętrznej stronie jest nawet 10 stopni niższa) i Teviva od Braas, które również teraz są na zimowym Dachobraniu, więc w jeszcze lepszej cenie można je tam dostać :) |
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
|
|
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|