Dokładnie, jednocześnie Braas nie tylko wprowadził do swojej oferty blachodachówki ale również wszystkie potrzebne akcesoria dachowe do stworzenia pewnego dachu z jednej fachowej ręki ( w tym również izolacje) i do tego można liczyć na wysokiej jakości hydroizolacje Icopal, które naprawdę dobrze się sprawdzają.
Stron: 54 ▾ ◂◂ ◂ 42 43 44 45 46 ▸ ▸▸
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: paolo0 praktykant |
W wyborze dostawcy, który zajmie się pokryciem dachu najbardziej liczy się jego doświadczenie i to, że ma na koncie wiele innych dobrych realizacji. Do tego grona na pewno zaliczyć można firmę http://thermo-roof.com/ która zna się na dachach nie od dzisiaj i zawsze profesjonalnie obsługuje klientów. Ich dachy powstają z materiałów najwyższej jakości. |
| |
Reklamy Google | |
offline Deryll fachowiec
|
Ja także zdecydowałem się na wymianę starego pokrycia dachowego. Po wielu latach zrobiło się nieszczelne i nieładne. Tym razem wybrałem dachówki ceramiczne. Gwarantują wysoką szczelność oraz nowoczesny i elegancki wygląd. Wymianą dachu zajęła się firma www.vanhanzdach.pl . |
| |
Gość: tomek0211 praktykant |
Czy wiecie może ile może wyjść taki przybliżony koszt wykonania dachu? Co według was, najlepiej się sprawdzi pod tym kątem? Myśle, o skorzystaniu z oferty tej firmy : http://dachserwis.com/ Co o niej sądzicie? Z oferty wynika, że są na pewno odpowiednimi specjalistami, którzy wiedzą, w jaki sposób się wszystkim zająć. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Mata termoizolacyjna wyróżnia się wyjątkowo niską wagą, co z pewnością jest jej sporym atutem. Należy również podkreślić, że jest to tworzywo, które się nie pyli, co znacząco ułatwia montaż. Co sądzicie o folii termoizolacyjnej ze sklepu internetowego https://pl.onduline.com/pl/wlasciciel-domu/pr odukty/termoizolacje? |
| |
Reklamy Google | |
offline Maryan doświadczony
|
Ja np. zaliczam się do zdecydowanych zwolenników blachy. Wiem, że ma swoich przeciwników, którzy zarzucają jej różne wady... Ale z reguły, mam wrażenie, są to osoby, które same na swoim dachu blachy nawet nie miały, a po prostu powtarzają negatywy przeczytane w internecie ;) Ja na swoim dachu mam blachę Regamet, z bardzo dobrą powłoką i wiem, że od kilku dobrych już lat nic kompletnie się z nią złego nie dzieje i nadal wygląda "jak nowa" ;) Więc osobiście bardzo polecam to rozwiązanie. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeśli do wybranej blachodachówki będziesz jednocześnie potrzebował porządnej izolacji dachu to warto postawić na rozwiązania ograniczające mostki cieplene jak DivoDamm Pro bądź Top jest to izolacja zarówno pod blachodachówki jak i dachówki przygotowana przez producenta Braas. Dokładne informacje na ich temat można znaleźć na stronie monier.pl. No i pamiętaj o hydroizolacji Icopal aby dach był bezpieczny przed wilgocią. |
| |
Gość: FlaX praktykant |
|
| |
Gość: Bradelk praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Akurat co do wyboru pokrycia dachowego to teraz warto pomyśleć również nad wyborem jednych z topowych modeli od producenta Braas, ponieważ do końca stycznia 2021 roku będziecie mogli skorzystać ze świetnej zimowej promocji na 3 modele dachówek betonowych w technologii CISAR których trwałość szacuje się nawet na 100 lat. |
|
Stron: 54 ▾ ◂◂ ◂ 42 43 44 45 46 ▸ ▸▸