Pokrycie dachu

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 54 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  38 39 40 41 42  ▸  ▸▸

27 grudnia 2017, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Zależy na czym komu zależy oraz gdzie chcemy je wykorzystać. Moim zdaniem jednak najlepszą opcją jest dachówka ceramiczna w przypadku domów pod względem jakości wykonania, zabezpieczeń oraz szerokiej oferty dzięki czemu możemy dobrać idealne rozwiązanie do naszego stylu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lutego 2018, 10:00

W kwestii pokrycia dachu oraz wyboru jak najlepszego materiału, polecam łupek hiszpański, na pewno mieliście już z nim styczność. Ceny oraz szczegółowe parametry znajdziecie na www.CentrumLupka.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2018, 18:32

Łupek uznawany jest za jedno z najtrwalszych pokryć jednak swoje kosztuje i dlatego ja jednak zdecydowałem się na tańszą dachówkę betonową Cisar a dokładnie to model Romańska w technologii trójwarstwowej Cisar (dodatkowo pokryty podwójną powłoką Lumino)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 18:24

Ja od ponad roku posiadam blachodachówki firmy Blachy Pruszyński i jestem z nich zadowolony. Są ładnie i dokładnie wykonane. Jeśli też byłbyś nimi zainteresowany to sprawdź ofertę www.dachdek.com.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2018, 00:39

Najszerszy wybór modeli zarówno dachówek ceramicznych, cementowych oraz blachodachówek znajdziesz w ofercie producenta Braas, który również zadbał o odpowiednie zestawienie akcesoriów dachowych i mozliwość skorzystania z uslug ich doświadczonych certyfikowanych dekarzy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2018, 15:43

Szczególnie, że teraz można jeszcze skorzystać z trwającej promocji na modele dachówek betonowych Cisar oraz Tegalit Protegon. Polecam zajrzeć na stronę producenta Braas, gdzie znajdziecie dokładne informacje na jej temat ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2018, 18:02

Dokładnie warto zwrócić na propozycje od Braas w zakresie dachówek betonowych bo naprawdę mają się czym pochwalić dobra jakość wykonania, szeroki wybór modeli oraz dodatkowe zabezpieczone podwójną powłoką akrylową Lumino.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2018, 12:46

Wybór odpowiedniego pokrycia dachowego wpływa na bezpieczeństwo własnego domu, ponieważ to dach stanowi główną ochronę domu podczas ekstremalnych warunków pogodowych. W związku, z czym uważam, że warto zainteresować się stalowymi dachówkami, których ofertę można znaleźć na stronie https://www.gerardroofs.pl/pl/. Producent tych dachówek jest na tyle pewien jakości i wytrzymałości swoich produktów, iż udziela aż 50-letniej gwarancji.

Ten post był edytowany przez Erkan dnia: 19 lipca 2018, 12:47
Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2018, 12:47

Jeżeli ma być to piękny i bezpieczny dach to ja osobiście jestem za wyborem propozycji od Braas, czyli pięknej dachówki ceramicznej jak Topas, Teviva, czy Rubin 13V które pod względem jakości wykonania, intensywności kolorów przez lata i zastosowane zabezpieczenia nie mają sobie równych, nie wspominając o dobrych warunkach gwarancyjnych przez okres 30 lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2018, 13:02

Ja jednak jestem za klasycznymi rozwiązaniami które sprawdzają się od lat, czyli dachówką ceramiczną. Piękny materiał o dużej trwałości i jednocześnie dużym bezpieczeństwie podczas silnych porywów wiatru w porównaniu np. do blachy, czy gontu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 54 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  38 39 40 41 42  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 15 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >