Pol-Bud-Tech Jacek Ciesielski, proszę o opinie!!!

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

5 maja 2008, 18:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo proszę o opinie na temat firmy Pana Jacka Ciesielskiego "Pol-Tech-Bud" z okolic Łodzi. Czy to jest solidna firma? :roll:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2008, 18:47

Tak nic nie osiągniesz. Jedynym sposobem jest poprosić firmę o podanie adresów budów sprzed np. 5 i więcej lat. Udaj się tam, porozmawiaj z użytkownikiem, obejrzyj obiekt i będziesz wiedzieć wszystko o solidności firmy.

Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2008, 20:10

Witam !

Uważajcie na tego człowieka . Mam nadzieje że nie popełnicie tego błędu co ja , daliśmy gościowi 60% pieniędzy ( wartości inwestycji ) , on sie z tego nie wywiązał , chciał resztę - odmówiliśmy i zniknął . Tak więc uważajcie . A poza tym firma nie jest z Łodzi tylko z Pęczniewa . Nieuczciwy bajkopisarz .
Żeby ktoś nie powiedział że pisze to konkurencja to proszę popatrzeć w poniższy link :

http://www.eugw.pl/aktualnosci.php?news=166&gclid=CL7c2-HDx5 UCFSbTXgodrS_Yiw

Z tego linka wynika że to bankrut !

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2008, 16:12

zgadzam się z przedmówca..oszust!
do tej pory ścigamy go za długi..bez skutku!!!!!
jedyne co teraz mogę poradzić to

Trzymajcie się jak najdalej Ciesielskiego..!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2008, 03:27

Uuu, smutna sprawa tak ogólnie. Ja tam zawsze cieszę się, że istnieje sieć, jak widzę takie przypadki, nie ma nic lepszego niż sprawdzić opinie od byłych klientów, czasem można dowiedzieć się takiej sensacji jak tutaj - i inwestycja uratowana na czas... Mówię to także z doświadczenia, bo sam się i natykałem na partaczy i miałem okazję ich uniknąć dzięki pomocy znajomych i internautów. 8)

Swoją drogą, natknąłem się ostatnio na wpis podsuwający stronkę www.wydech.net - wygląda ciekawie, ale na razie tak mało kategorii i poleceń, że nie jest aż tak przydatne jakby być mogło jakby się bardziej postarali. :/ No, ale to prywatna inicjatywa, może jeszcze się ruszą.

Ogólnie też zachęcam do postowania takich informacji jak te tutaj na forum - ja zawsze jestem ciekaw takich spraw, czasem warto poczytać ku przestrodze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2008, 22:01

Romeczek - w pełnipodzielam Twoje zdanie. O tej stronce tez słyszałem. Świetna sprawa. osobiście na pewno będę korzystać

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2011, 12:39

firma pana ciesielskiego to partacze i bankruci sam pan ciesielski jest pod "opieką "komornika za nie płacenie ludziom pensji .NAWET nie miał odwagi przyjść na rozprawe do sądu nie ma szacunku do żadnych wartosci państwowych a co dopiero do ludzi . Trzymajcie się od tego gada z daleka. Nie dawajcie mu zleceń bo to nieuczciwy facet

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2011, 04:48

Coraz częściej spotykam ludzi któży opinie na temat firm wyrabiają sobie czytając te bzdety w internecie. To co czytam na swój temat , czyli opinie od bardzo "pokrzywdzonych" przeze mnie osób , nie mieści się w głowie. Wszyscy ci pokrzywdzeni ludzie nie mają nawet odwagi podpisać swoich opinii. Dlaczego ? Moim zdaniem dlatego że ich "krzywda" nie do końca była moją winom. Pani która pisze że wziołem 60% wartości inwestycji zapomniała dopisać kto nie dotrzymał umowy , dlaczego nie zakończyłem budowy i ża dwukrotnie w sądzie nie przyznali jej racji. Faktycznie może czuć się zawiedzona bo nie dałem się zrobić w lewo i za budowe trzeba było zapłacić jak należy. Panowie ponirzej równierz nie dopisali wszystkiego. Ci pseudo fachowcy kosztowali mnie bardzo dużo kasy i nerwów. Ci ludzie nie rozumieją , że czasy się zmieniły i nie wystarczy buć w pracy bo jeszcze trzeba być trzeżwym i pracować a nie z nygustwa urządzać strajki aby nie wylecieć na pysk. Jeszcze nie było przypadku aby wywalić pracownika z jego winy, ale to my pracodawcy jesteśmy dziwni. Kolejna kwestia to długi i komornicy. Faktycznie mam troche zaległości i równierz komorników, ale kto ich nie ma jeśli zatrudnia takich ludzi jacy wpisali się powyrzej. Nie jestem święty , czasem są opużnienia z wypłatami , czasem nietrafione zlecenia, ale nikt kto uczciwie podchodzi do tematu czy pracownik czy imwestor nie mażeka na współprace z moją firmą. Szkoda tylko że ci zadowoleni nie piszą swioch opini na forach internetowych bo wtedy wszystkie firmy nie tylko moja wyglądały by lepiej. Wsztkich którzy chcą faktycznie poznać opinie o mojej firmie proszę o kontakt (pol-tech-bud@wp.pl), a ja prześle meilem referencje. Z drugiej strony po 8 latach pracy taka ilość złych opinii to też sukces.
pozdrawiam
Ciesielski Jacek

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 398

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >