Połączenie koloru czarnego, białego i czerwonego

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

21 lipca 2015, 12:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Połączenie bieli, czerni i czerwieni jest bardzo odważne. Jeśli jesteś osobą o mocnym charakterze - śmiało użyj tych kolorów. ;) Osobiście w swoim nowym domu nie mogłabym odpocząć w takiej kolorystyce, postawiłam na pastele (zieleń i błękit z dodatkiem bieli). Mocniejsze akcenty planuję zorganizować w przedpokoju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2015, 11:56

Ja uważam, że to świetne połączenie. Uwielbiam kolor czerwony i działa na mnie ożywiająco, jednak w żadnym wypadku nie jak "płachta na byka". Połączenie z białym i czarnym może dać zaskakujące efekty, jak zresztą widać na powyższych zdjęciach.

http://www.getinmeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2015, 20:14

Ja lubię czerwień ale jako dodatek, choć mam znajomą która w czerwieni się kocha i ma kilka pomieszczeń w różnych jej odcieniach.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2015, 08:17

Również i moim zdaniem czerwień powinna stanowić jedynie dodatek, wówczas jeśli zostanie odpowiednio użyta to efekt może być naprawdę ciekawy

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2015, 11:08

Tutaj wybrałbym pomiędzy kolorami bieli z czerwienią lub bieli z czernią gdyż takie zestawienie kolorystyczne wydaje mi się być najlepszą opcją i fajnie się komponuje jako kontrast. Czerń i czerwień razem odpadają.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2015, 15:11

Lepiej bez czerwonego. Czerń i biel- klasyka.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2015, 22:36

A właśnie, że nie do końca jako baza i tło doskonale się te dwa kolory sprawdza, a jeśli dodamy do tego kilka czerwonych dodatków całość nabierze jeszcze mocniejszego charakteru.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2015, 11:41

Jaz kolei jestem zdania,ze bez czerni będzie zdecydowanie lepiej,czyli skupić sie na bieli oraz czerwieni których to połączenie zapewnia optymalny komfort i kontrast dla naszych oczu i to niemal w każdym wnętrzu.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2015, 10:38

mnie się takie połączenie bardzo podoba. Odważne ale do odważnych świat należy

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 11:34

Klasyka to też czerwień i biel,moim zdaniem warto postawić właśnie na taką kolorystykę,chociaż w głównej mierze to kwestia Twojego gustu i sam musisz podjąć ostateczną decyzję.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble biurowe Liczba postów: 363 Grupa: Ciekawe pom... Baluss https://baluss.pl , to firma specjalizująca się w szerokiej gamie komponentów do balustrad i uchwytów do szkła, idealnych dla nowoczesnych i stylowych ko...
  • ciekawe dekoracje Liczba postów: 488 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
  • Dywan do sypialni Liczba postów: 52 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli ktoś szuka eleganckiego dywanu do salonu lub sypialni, to polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_dy wan. Wybór jest naprawdę spory, a....
  • Jakie krzesła do jadalni? Liczba postów: 162 Grupa: Ciekawe pom... Jedno trzeba przyznać, na wyposażeniu kuchni czy jadalni nie ma sensu szukać oszczędności. To miejsce w jakim spędzamy dużo czasu, szczególnie jak lubimy gotowa...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 66 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19558 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >