Polecam wykonawcę robót budowlanych

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

3 października 2008, 21:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam dewelopera/wykonawcę Bmi sp. zoo z Białołęki. Do budowania używają najlepszych materiałów, dzięki temu jakoś oferowanych mieszkań jest zadowalająca nawet po kilku latach. Terminy dotrzymane w 100proc jak narazie. Powodzenia tak trzymać.
Podobno wzięli się również za budownictwo jednorodzinne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 grudnia 2008, 15:16

Polecam firmę budowlaną IMPREG-BUD s.c. Firma specjalizuje się w pracach ogólnobudowlanych już od 1978 roku. Zajmuje się min. kompleksowa budowa bomu na indywidualne zlecenie klietna. Dzieki jej pomocy mozna zaoszczedzic zarowno czas i pieniadze, poniewaz bierze ona na swoje barki cala odpowiedzialnosc za kompleksowe zalatwienie wszelkich kwestii formalnych jak i rowniez przeprowadzenia procesu budowy. Co wiecej, firma ta dzieki wieloletniemu prosperowaniu na rynku posiada znaczne upusty na materialy budowlane, posiada wlasne ekipy murarskie, agregaty tynkarskie i wszelkie inne niezbedne przyrzady, co znacznie zmniejsza koszt budowy domu. Strona internetowa firmy to: www.impreg-bud.pl, tel: 8888-4444-1. POLECAM!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2011, 13:01

Polecam firmę IMPREG-BUD. Jestem użytkownikiem domku jednorodzinnego w Nowym Dworze Mazowieckim który był budowany przez tą firmę od podstaw "pod klucz". Dobry serwis, rozsądna cena, świetna ekipa. Oby tak dalej. Polecam, polecam, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2012, 21:01

Poleci mi ktoś dobrych fachowców, którzy zainstalują mi centralne ogrzewanie od zera?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 19:45

Mogę polecić firmę DANEL. Są szybcy i dobrzy.Zrobili mi generalny remont miszkania kompleksowo .
Zaprojektowali i zręcznie wykonali.
Miła,zdolna projektantka i brygada nie pijąca.
tel.do szefa kom. 601312711

Michalina.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2012, 12:20

DANEL - zdecydowanie tak. Robili u mojej córki, sprawnie, bez naciągania kosztów. Praktycznie wszystko, według córki i moich sugestii - nie korzystaliśmy z usług projektantki. Nie było żadnych problemów z wykonaniem. Czysto, sprawnie, bez nerwów.
Krecik

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2012, 15:15

Planujesz Budowę, Remont ? - Odwiedz nas koniecznie http://kucharski.biz.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2012, 11:15

Ja mogę polecić firmę, która robiła remont w firmie mojego kolegi. Nie często się zdaża, że firma wyrabia się w czasie trzyma się założeń z umowy i wogóle wszystko gra. Ta firma jest z Jaworzna. Nazywa się riser.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2012, 12:05

Użytkownik Bronz napisał: Poleci mi ktoś dobrych fachowców, którzy zainstalują mi
centralne ogrzewanie od zera?

http://lazienka4you.pl/index.php/oferta - nazwa może byc myląca - zajmują sie remontami, modernizacjami etc. kompleksowo no i sprawnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2012, 19:44

Jeśli rynek warszawski, to polecam firmę Decoroom, szczegóły oferty na stronie www.decoroom.eu albo na ich funpage na facebooku.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 397

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >