Polecane salony drzwi

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

25 lipca 2008, 15:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Wraz z mężem planujemy remont generalny remont domu i chcemy powymieniać wszystkie drzwi. Czy możecie mi polecić jakiś salon z Krakowa i okolic, który ma szeroki wybór, dobrych producentów i dobrą obsługę? Cen gra drugorzędną rolę, najbardziej zależy mi na jakości. W końcu drzwi to inwestycja długoterminowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2009, 20:26

Zobacz strone www.klimek i kluś....?jesli odpowiada Ci takie wzornictwo(i kazde inne)skontaktuj sie ze mna .Do zrobienia kazdy wzór,jakosc garantowana.Materiał ,tylko lite drewno ,kilka gatunkow.Swoja droga robilem juz dla wielu z "duza kasa" z Krakowa .W koncu to na rzut kamieniem.Moja strona tez do zobaczenia na www.Wszystkie te domy ,po całej Europie to nasza robota,reklamacji nie było.Polecam sie !!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2009, 00:40

klimek to bardzo dobra firma trudno miec do niej zastrzeżenia tylkoze bardzo droga. Ja proponuję zjrzeć na stronę Porty jest tam sieć diealerów więc salony w krakowie też napewno tam będą a drzwi sa przystępne cenowo i dobrej jakości, może to nie lite drewno, ale poz klimkiem nie kupiłbym drzwi drewnianych, płytowe sa dużo bezpieczniejsze w kwestii wypaczeń.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2009, 18:53

proponuję drzwi Zbigmetu www.zbigmet.com.pl drzwi na każdy wymiar, jakie chcesz takie masz, za naprawdę rozsądne pieniądze :) Spróbuj chociaż, to nic nie kosztuje a naprawdę nie będziesz żałować bo warto.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2009, 23:59

skoro inni wrzucaja linki to pomyslałem ze ja tez coś wrzucę

http://www.porta.com.pl/po.php?name=sales&lang=pl

jest to lista diealerów Porty w krakowie i okolicach,
oferta jest spoara a dzrwi naprawdę dobre więc zawsze możesz sprawdzić te adresy.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2009, 20:30

Ciechanów drzwi okna to tylko w PCW-BUD a szczegóły na stronie www.pcwbud.pl. drzwi wewnętrzne i zewnętrzne w różnych okleinach i w cenie dla każdego

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2009, 10:34

Na razie w Łodzi i Gorzowie, ale można zamówić w każdym Komforcie to sprowadzą takie drzwi jakie sobie życzysz.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2009, 21:19

z tego co wiem to grupa Komfort wspólpracuje z Portą a jeśli już lecimy miastami to akurat w Łodzi jest kilku diealerów znam tam firmę Materiały Budowlane i spokojnie mogę ją polecić akurat spotkaliśmy się parę razy i mogę 'powiedzieć" że dobrzy fachowcy od Porty tam pracują.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2009, 14:59

To ja też zapodam linka do tych drzwi
http://www.komfort.pl/drzwi/nowoczesne

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2009, 00:26

co jest z tym internetem gdzie nie zajrzę tam grupa komfort??? Napisze tylko jedno osobiście wolałbym kupić drzwi w Punkcie diealerskim który w tematyce się specjalizuje wbrew pozorom temat drzwi wcale nie jest prosty i bałbym się kupować w takim miejscu jak Komfort kojarzy mi się z marketem od wykończeń a takowe zawsze mają gorszą obsługę i serwis techniczny niż firmy wyspecjalizowane. Nie to ze na upartego odradzam ale uważam że zakup z usługą w miejscu polecanym i firmowanym przez producenta jest pewniejszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 338

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >