Wraz z mężem planujemy remont generalny remont domu i chcemy powymieniać wszystkie drzwi. Czy możecie mi polecić jakiś salon z Krakowa i okolic, który ma szeroki wybór, dobrych producentów i dobrą obsługę? Cen gra drugorzędną rolę, najbardziej zależy mi na jakości. W końcu drzwi to inwestycja długoterminowa.
offline Amelia praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline franekwf doświadczony
|
Zobacz strone www.klimek i kluś....?jesli odpowiada Ci takie wzornictwo(i kazde inne)skontaktuj sie ze mna .Do zrobienia kazdy wzór,jakosc garantowana.Materiał ,tylko lite drewno ,kilka gatunkow.Swoja droga robilem juz dla wielu z "duza kasa" z Krakowa .W koncu to na rzut kamieniem.Moja strona tez do zobaczenia na www.Wszystkie te domy ,po całej Europie to nasza robota,reklamacji nie było.Polecam sie !!!!!! |
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
klimek to bardzo dobra firma trudno miec do niej
zastrzeżenia tylkoze bardzo droga. Ja proponuję zjrzeć na
stronę Porty jest tam sieć diealerów więc salony w
krakowie też napewno tam będą a drzwi sa przystępne
cenowo i dobrej jakości, może to nie lite drewno, ale poz
klimkiem nie kupiłbym drzwi drewnianych, płytowe sa dużo
bezpieczniejsze w kwestii wypaczeń. |
| |
offline Antek praktykant
|
|
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline pcvbud praktykant
|
|
| |
offline martika majster
|
|
| |
|
z tego co wiem to grupa Komfort wspólpracuje z Portą a jeśli już lecimy miastami to akurat w Łodzi jest kilku diealerów znam tam firmę Materiały Budowlane i spokojnie mogę ją polecić akurat spotkaliśmy się parę razy i mogę 'powiedzieć" że dobrzy fachowcy od Porty tam pracują. |
| |
offline martika majster
|
|
| |
|
co jest z tym internetem gdzie nie zajrzę tam grupa komfort??? Napisze tylko jedno osobiście wolałbym kupić drzwi w Punkcie diealerskim który w tematyce się specjalizuje wbrew pozorom temat drzwi wcale nie jest prosty i bałbym się kupować w takim miejscu jak Komfort kojarzy mi się z marketem od wykończeń a takowe zawsze mają gorszą obsługę i serwis techniczny niż firmy wyspecjalizowane. Nie to ze na upartego odradzam ale uważam że zakup z usługą w miejscu polecanym i firmowanym przez producenta jest pewniejszy. |
|