Polecane salony drzwi

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

24 sierpnia 2009, 14:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Zawsze myślałam, ze właśnie tam jest najlepsza obsługa i serwis techniczny, po prostu korzystam z ich usług i nigdy się nie zawiodłam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2009, 15:03

m_kwiecien ma rację. Komfort to po prostu sieć sprzedaży z szerszym asortymentem, nie specjalizują się tylko w drzwiach. Nie twierdzę, że się na tym nie znają ale ja też wolałbym temat drzwi konsultować w wyspecjalizowanej w tym kierunku firmie. Podobnie zresztą jak i inne konkretne sprawy. Moim zdaniem wyspecjalizowana firma + serwis przebije z miejsca każdy sklep typu Komfort czy hipery, które w końcu też mają obsługę techniczną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2009, 11:57

No nie, to prawda, jednak można u nich kupić dosłownie wszystko, a jak czegoś nie ma to zaraz sprowadzają i za to ich cenię bo nie muszę biegać od sklepu do sklepu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2009, 02:27

Jeżeli mogę coś dodać, to mają tam rewelacyjne drzwi szklane. Zakochałem się w nich na zabój :D

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2009, 13:48

rewelacyjne drzwi szklane firmy Gipsy Kings które możesz dostać wszędzie tak samo mają Entrę Porte i kilku innych równie dobrze możesz kupić ten towar u autoryzowanego przedstawiciela danej fabryki gdzie ekipa montażowa ma specjalizacje i błogosławieństwo producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2013, 22:46

Mnie bardzo podobają się drzwi z Glass House, mają spory wybór, dbają i klienta no i przede wszystkim mają piękne projekty :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2013, 14:19

Ja ostatnio kupiłem drzwi z krakowskiej firmy Nasze Drzwi, wykorzystując zniżkę z gazetki/strony http://rabatybudowlane.pl. Solidnie i oszczędnie, więc pewnie coś jeszcze wyszukam na tej stronie, bo meble do kuchni też wypadałoby już powymieniać.

Ten post był edytowany przez donpedro dnia: 21 czerwca 2013, 16:12
Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2013, 14:36

W grudniu zamówiłem drzwi z firmy wagdoor (okolice Rzeszowa). Fajne chłopaki i na pewno pomogą dobrac optymalny model a i cenowo można ponegocjować.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2013, 15:42

Polecam firmę Nasze Drzwi z Krakowa. Maja bogata ofertę i przystępne ceny. Na tej stronie można znaleźć rabaty na ich drzwi i montaż http://www.rabatybudowlane.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2013, 07:07

Do salonu można założyć drzwi przesuwane. Fajnie one wyglądają. Polecam firmę Drzwi Studio. Zobacz ofertę: http://www.drzwistudio.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 368

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >