Polećcie farbe

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

30 lipca 2008, 11:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Moja mama kazała mi pomalować mój pokój. Ma dość grafów hip-hopowych :( Proszę doradźcie mi jaka będzie dobra i tania farba. Najlepiej w kolorze niebieskim. Jakiej firmy i jaki byłby koszt takiej farby. Pokój ma wymiary 5x3.25 m

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2008, 09:38

5 litrow farby.koszt okolo 70zl .gotowy kolor moze byc nobiles.pokoj zeszlifuj drobnym papierem 220.zagruntuj sciany preparatem do gruntowania Tytan 5 litrow koszt okolo 30 zl.sufit pomaluj ekosniezką 5 litrow farby.zamiast niebieskiego wez mocną czerwien.
pozdrawim

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2008, 17:03

Hehe, takie rysuneczki na ścianach szybko się nudzą. U brata robiliśmy różne jak to niektórzy nazywają "efekty" na ścianach. Tzn. korzystaliśmy z systemów dekoracyjnych magnat. Są na ich stronie www.magnatfarby.pl Żona brata ma "świra" na punkcie modnego mieszkania, jak znalazła tą stronę, nie dała mu spokoju, ściany musiały być takie i koniec! Na szczęście tam są filmiki instruktażowe, a wykonanie jest w sumie banalne. Ale tak pomalowane ściany wyglądają extra. Ja jestem pod wrażeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2008, 14:46

Dulux, Magnat, Barwy natury

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2008, 04:08

Polecałbym Dulux, ale zdecydowanie nie w kolorze niebieskim- kolor na jaki pomalujesz swój pokój będzie miał wpływ na Twoje samopoczucie, niebieski raczej skłania do smutku, melancholii, poczucia beznadziei... Polecałbym coś kremowego, jasnego, może być pomarańcz, może zieleń, lepiej się mieszka, wiem po sobie. 8)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2008, 11:19

A ja polecam wydorośleć. To po pierwsze a po drugie jakieś niedrogie i dość dobre farby są firmy Nobiles. Dość bogata gama kolorów

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 388

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >