Ciekawe rozwiązanie, bardzo estetyczne i nowoczesne.
Opracowaliśmy także swoje rozwiązanie, w którym
oświetlenie LED bazuje na diodach 3528 lub 5050 (3-krotnie
jeąsniejszych). W naszym rozwiązaniu obie strony mogą
być szklane (światło na blacie roboczych i wewnątrz
szafki) lub tylko jedna z nich (dolna) dzięki czemu więcej
światła skierowane jest na blat. Półki meblowe zwane
też wieńcami dolnymi LED wykonujemy wyłącznie na wymiar.
Oprócz standardowego oświetlenia (białego
ciepłego/zimnego) możemy umieścić wewnątrz także diody
RGB sterowane pilotem. Nasze rozwiązanie nie posiada
wbudowanego włącznika jednak jest możliwość
podłączenia kilku wieńców pod jeden większy zasilacz,
który bezpośrednio można podłączyć np. pod włącznik
światła na ścianie. Dzięki temu jednym dotknięciem
włączamy cały system półek meblowych:)
www.soled.pl
www.sklep.soled.pl
Półka meblowa z oświetleniem LED
«
Powrót do artykułu: Półka meblowa z oświetleniem LED | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...
- Czy odkurzacze pionowe sprzyjają w sprzątaniu? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Mam w domu chyba każdy możliwy rodzaj odkurzaczy zwykły tradycyjny, pionowy, duży piorący ale żaden z nich nie umywa się do robota sprzątającego. Mam już drugie...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu Domino - https://sklep.dominograbowski.pl/kategor ia-produktu/oswietlenie/ z n...
- Kontakt Simon - ekskluzywna linia włączników inspi... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa z brodzikiem - dlaczego ten wyb... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza To możesz jeszcze sprawdzić sobie kabiny prysznicowe z oferty Oltens u których znajdziesz sporo ciekawych opcji co do rozmiarów i też wariantów kolorystycznych....