Polska liga połki nożnej

« Powrót do grupy: Sport

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

18 kwietnia 2015, 22:40

Zgadzam sie: good 0 bad

polska się rozwija to widać :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 16:45

Na pewno nie ligowa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2015, 09:54

No ligowa nie, ale Lewandowski 5 goli w 6 minut strzelił :D

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2015, 23:32

Jest moc widzę że Lewandowski zaczyna się czuć liderem w zespole Bayernu mam nadzieje że poprowadzi nasz zespół ze Szkocją i Irlandią do zwycięstwa a co za tym idzie awans na euro 2016 co na to liczę bardzo bardzo! Widzie dzisiaj legia lechią 4:1 co ładny wynik mam nadzieje że teraz ciała nie da jak w tamtym roku ze słabą drużyną w 1/4 finału :D Dużo nam brakuje w piłce klubowej ale może się to w końcu zmieni... kto na tymm forum jest kibicem legii? Ja im kibicuje chociaż w pucharach ueafa czyli ligi europy słabo zaczęli ale może jeszcze coś pokażą.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2015, 11:47

Ja się niestety obawiam, że polska piłka klubowa jeszcze przez długi czas będzie... marna... Już ponad 10 lat temu jak Wisła Kraków szalała w europejskich pucharach to wiele osób myślało że to ten moment na zmiany w naszej piłce, a jak wyszło to sami widzimy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2015, 14:49

Dobrze że chociaż do ME awansowaliśmy

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2015, 11:23

Moim zdaniem nigdy awansujemy do Ligi Mistrzów

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2015, 12:55

Ciekawa ekstraklasa w tym roku. Ciekawe czy Lech dojedzie do podium.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2015, 08:53

Dowiemy się w czerwcu 2016

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 19:40

Użytkownik niezapominajka napisał: Ciekawa ekstraklasa w tym roku. Ciekawe czy Lech dojedzie do
podium.

Cięzko przewidzieć jak to będzie wyglądać po odejściu Hamalainena. Za dwa miesiące bedziemy mądrzejsi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Rower Liczba postów: 379 Grupa: Sport Sprawdź koniecznie na stronę Colex, gdzie znajdziecie rower którego szukacie. Oni mają bardzo szeroką ofertę na rowery i akcesoria, znajdziecie rowery miejskie....
  • Ktoś biega? Liczba postów: 345 Grupa: Sport Wolę aktywność na tym - https://hop-sport.pl/wioslarze/ Przynajm niej coś totalnie innego, ale również temat mocno wciągający. Czy dla każdego? Moim zdaniem dla....
  • Wędka Liczba postów: 35 Grupa: Sport Kiedy mówię o różnych witrynach hazardowych, pierwszą rzeczą, na którą zawsze zwracam uwagę, są oferowane przez nie oferty bonusowe. Więc na przykład całkiem mi...
  • Bilety na EURO 2012 Liczba postów: 13 Grupa: Sport A lubicie obstawiać mecze? Sami obstawiacie wyniki czy sugerujecie się typami jak np. te tutaj - https://betonline.net.pl/forum-bukmacher skie?
  • Crossminton Liczba postów: 3 Grupa: Sport Ogromnie nas cieszy fakt, że International Crossminton Organisation (ICO) zdecydowało się przyznać nam kolejny raz prawo do organizacji Mistrzostw Świata 2025 w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19509 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 343

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >