Pomysł na wakacje

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

18 sierpnia 2017, 19:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja polecałabym wyjechać w góry bo jest tam spokojnie i można wchodzić na różne góry. Dla mnie taka forma wakacji jest najlepsza. Trzeba jednak pamiętać o tym, że wyjeżdżając w góry warto mieć dobre buty. Sporo takich znajdziesz u nich https://trekmondo.pl/obuwie-damskie/ w dobrych cenach. Więc jeśli planujesz wyjazd to koniecznie odwiedź tego typu sklep chyba, że masz już buciki :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2017, 13:31

Odpoczynek nad morzem to dobra opcja. Chociaż ja wole aktywny wypoczynek dlatego praktycznie co roku wybieram góry :)

www.swietliscie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2017, 01:16

A nie myślałeś o morzem śródziemnym? Ceny są podobne i nie masz takiego ryzyka trafienia na złą pogodę.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 07:35

Ja polecam też chorwackie wodospady. Coś pięknego!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2017, 06:49

Ja szczerze mówiąc do teraz uwielbiam morze. W Tym roku znowu byliśmy w Ustroniach Morskich, wybraliśmy znowu pensjonat Kaszubianka. Głównie dlatego, że jest bardzo blisko morza, no a poza tym jakość mi bardzo odpowiada.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2017, 16:13

Prawda jest taka, że w każdym miejscu znajdzie się piękno, więc nie warto się zamykać na żadną możliwość. Ja czekam już na mój lekko opóźniony w tym roku urlop i wyjazd na Maltę w przyszłym tygodniu. :D

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2017, 11:45

Zgadzam się. Dzisiaj są takie możliwości podróżowania jak nigdy, a ludzie tego nie doceniają. Przecież powstają nawet tak świetne miejsca jak hotel Warszawa Okęcie, co jest ogromnym ułatwieniem zarówno dla turystów, jak i dla biznesu. Powinniście dowiedzieć się więcej na ten temat, a sami się przekonacie, jak ogromne stwarza to możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2017, 12:18

Wakacje niestety już za nami :( Teraz za to nadszedł czas na chodzenie po górach, łowienie ryb i na grzybobranie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 grudnia 2017, 15:55

Szukam teraz ciekawych rozwiązań na wakacje w przyszłym roku. Nie lubimy z żoną standardowych wakacji, że jedziemy i tylko leżymy na plaży. Zależy nam, aby zobaczyć i przeżyć coś więcej. Zainteresowały nas bardzo oferty na stronie https://www.podrozeirejsy.pl i właśnie nad czymś takim myślimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2017, 10:34

Mimo wszystko wydaje mi się, że to nieodpowiednie forum do takich tematów :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 33 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >