ja też się własnymi upodobaniami oczywiście kierowałam ale brałam również pod uwagę trendy a że mi się strasznie te nowoczesne kuchnie podobają to tak sobie u siebie zrobiłam. kupiłam meble z wysokim połyskiem i dla równowagi ściany wykafelkowałam częściowo i cześciowo pomalowałam matowym duluxem easycare kuchnia i łazienka. podłoga uwaga, też innowacyjnie bo położyłam parkiet. super mi to wyszło, bardzo mi się podoba :)
offline green6 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
offline bibi2 fachowiec
|
Dobrze urządzona kuchnia powinna być zarówno funkcjonalna, jak i stylowa. Ważne jest, by podczas aranżacji wnętrza kierować się pewnymi zasadami, a także działać zgodnie z naszymi potrzebami i oczekiwaniami. Warto wcześniej zaczerpnąć inspiracji w kwestii wyboru odpowiednich mebli. Tutaj https://rega-meble.pl/meble-kuchenne-na-wymia r-bielsko-biala/ możesz zaczerpnąć inspiracji dotyczących wyboru mebli. |
Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 31 lipca 2023, 13:28 | |
| |
offline birdie41 praktykant
|
Ogromną zaletą szkła nad blatem jest to, że wnosi do
wnętrza nową energię. Na rynku dostępne są szklane
tafle, na których producent może nadrukować wybraną
przez Ciebie grafikę. Nad blatem kuchennym pojawi się
zatem wszystko, co tylko Ci się zamarzy – radosne
tulipany, słodkie owocowe motywy czy tęczowe esy-floresy.
|
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
W sumie dzisiaj w sieci i wszędzie można znaleźć niebanalne artykuły na wykończenie, dlatego możemy mieć wnętrze niczym marzenie. Mnie zachwycił właśnie panel szklany do kuchni biała cegła , który zdecydowanie ma w sobie to coś i planuję go kupić |
| |
Reklamy Google |