Pomysł na kuchnie?

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

15 grudnia 2014, 16:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Kuchnia od zawsze była ważnym miejscem dla każdego z domowników. To w niej tętni życie, przygotowujemy posiłki, przyjmujemy gości, wspólnie spędzamy czas. Dlatego też warto urządzenie kuchni powierzyć prawdziwemu specjaliście, który indywidualnie stworzy projekt dostosowany właśnie do Twoich potrzeb. Tym bardziej, że to zakup na kilkanaście lat. Takiego profesjonalistę można poznać po tym, że zanim zacznie projektować, porozmawia czego potrzebujesz, jak chcesz kuchnię używać. Wzornictwo można skopiować, technologię można kupić, ale nic nie zastąpi 70 lat tradycji produkcji kuchni, dlatego jeżeli chcesz mieć święty spokój polecam WFM KUCHNIE www.wfm-kuchnie.pl
Salony są w różnych miastach w całym kraju. Mają nowoczesne i modne wzornictwo – aż chce się przebywać w takiej kuchni. Jakość idealna przy 5-letniej gwarancji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2014, 18:40

Co raz więcej kuchni jest otwartych na salon w mieszkaniach stąd jeszcze baczniejszą uwagę trzeba poświęcić ich aranżacjom.
http://www.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2015, 20:09

Takie kuchnie otwarte na salon też mi się podobają. ALe mam jedno wymaganie, co do nich. Jedno pomieszczenie nie powinno przechodzić swobodnie w drugie, moim zdaniem powinna je chociaż odgradzać wyspa. Dlatego tak bardzo podobają mi sie projekty fabryki mebli Rawa (http://www.rawafm.pl/), gdzie nie boją się takich wyzwań.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2015, 15:59

Jeżeli nie masz pomysłu na to w jaki sposób urządzić swoją kuchnię,to my chętnie podejmiemy sie tego zadania oraz doradzimy podczas wyboru czy to mebli czy kolorów na ścianach,wszystko od A do Z,na pewno będziecie zadowoleni:0

Pozdrawiam www.Duid.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 21:47

Bez dobrego projektanta ciężko zaaranżować ładną i funkcjonalną kuchnię.

http://www.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2015, 12:48

A mnie się wydaje, ze nie jest trudno, tylko trzeba mieć trochę wyobraźni i krytycznego spojrzenia. Ja sama wymsyśliłam swoją kuchnię. A zrealziować mi ja pomogła firma Verlani ze Stargardu Szczecińskiego. Moim zdaniem kuchnia wyglada jak marzenie

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2016, 19:07

Oczywiście że samemu można zaaranżować kuchnie :) w każdym stylu :) a w razie czego zawsze można przeglądać realizację, których jest mnóstwo :) Wrzucam parę propozycji kuchni z nutką dekoracji jaką jest sztukateria :) pasuje do każdego stylu co widać, jednak nie wyróżnia się aż tak bardzo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 10:14

Moim pomysłem na kuchnię są kamienne blaty oraz dekoracja ścian,co w praktyce przy doborze odpowiedniej kolorystyki mebli,prezentuje się bardzo efektownie i elegancko,zobaczcie na Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 07:09

Ostatnia kuchnia magiczna i jeszcze ten sufit :o

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2016, 15:02

Moja żona wyszukała sobie w internecie kuchnie na wysoki połysk zrobiła swój projekt i mi kazala znaleźć dobrego wykonawcę....moj znajomy polecił mi firmę [url]http://zakki-schody.pl/[/url

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 519

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >